1.1.23

Viimeinen punnerrus tai ilo


Luultavasti viimeinen kokonainen työvuoteni alkaa. Se tuntuu oudolta, kun on työhullu ja vastuuntuntoinen ihminen, joka on revitellyt vain silloin tällöin. Kuvassa yksi sellainen hetki, kun menin pojan rakentaman avoauton kyytiin. Ymmärrän tunteen, joka autoilijoille, moottoripyöräilijöille, kilpaveneilijöille, purjehtijoille ja millä tahansa välineellä lenteleville tulee. Se sama tunne on lapsella huvipuistossa, kun ilo valtaa väkisinkin.


En ole matkustelija, mutta mistä sitä tietää, jos eläkeroposia alkaa kertyä, kun nuukasti elelee. Poikani löysi biologisen perheensä Kolumbiasta ja on käynyt siellä muutamankin kerran. Aivan ihana perhe. Kuvassa what to do -listalta outo eläin 😁. Olen minä siellä oudompiakin nähnyt kuten laiskiaisen. "Vanhemmat" lukijani varmaan muistavat postaukseni siitä.

Ainakin käyn Helsingissä, jossa tyttären perhe asuu. Hän on myös Kolumbiasta, mutta ei ole halunnut etsiä juuriaan.


Muksu täytti 15 ja rakastaa mökillä oloa. Mikä ihme siinä on, että tavallinen, yksinkertainen miljöö miellyttää niin ihmisiä kuin eläimiäkin. Olen katsonut remppa vai muutto lomakodit -ohjelmaa enkä voi käsittää, että tarvitaan neljä makuuhuonetta, kaksi kylppäriä... ei se ole enää mökki.

Hyvää vuotta 2023 kaikille! Loppukoon sota ja pandemiat. Vähentyköön työttömyys, löytäkööt tutkijat hoitomuotoja vaikeisiin sairauksiin. Tulkoon päättäjille viisautta hoitaa ihmisten asiat vauvasta vaariin, niin ettei kukaan jäisi yksin huoliensa kanssa.4 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle, kiitos samoin: Hyvää uutta vuotta 2023!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta ja kommentista.

   Poista
 2. Odotatko vai ajattelet pelonsekaisin tuntein eläkeaikaa? Eläkkeelle siirtymisestä on niin monenlaista juttua. Ainakin sitten olet oman aikasi yksinhaltija ja matkustelu käy päinsä milloin vaan. Ai niin, mutta sinullahan on Muksu?
  Tuolla valjaissa olevalla eläimellä voisi olla kivaa ratsastaa. Laamako se on?
  Hyvää vuotta 2023.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteet vaihtelevat. Sittenhän sen näkee. Toivon, että Muksulla on elinvuosia edessä. On sentään jo 15, mutta uutta tuskin otan. Laama tuo varmaan on ja muistaakseni jonkun miehen elinkeinoon liittyvä. Raha ei kasva puussa tuossakaan maassa.

   Kiitos kommentistasi.

   Poista

Luetuimmat : )