31.1.10

Haastevalokuva

Kiittäen Maelkaa valokuvahaasteesta laitan tässä yhden viimeistelemättömän kuvan. Ei kai se haittaa, että kuva on neljännestä kansiosta lopusta alkuun laskien, kun toisinpäin sattui julkaisukelvoton kuva : )


"No voi vitsi, taas se meni sisälle syömään tai juomaan jotaki ja jätti mut tänne yksin. Tois ny edes mulleki jotai. Mä en jaksa kivuta noita portaita koko ajan ylöspäin. On niin kuumaki. Ei kai se jääny sinne? Ei varmaa, tosson noi läpyskät kivellä, mitkä se laittaa jalkaa. Hullu ihmine: läpyskät jalassa järvee. Jotai se selittää, ettei kivet satu. Jossei se kohta tuu, mä maistan sen läpysköitä ja katotaa jättääkse mut toisen kerran tähän paahtumaa. Mä oon ihan tarpeeks ruskee jo muutenki... mä taidan istuu muurahaisten päällä".

----
Haastan seuraavat neljä julkaisemaan neljännen kansionsa neljännen kuvan selityksin: Pehmyt piirto, Marika, Seijastiina ja Manna

7 kommenttia:

 1. Hyvä kuva ja teksti! Kuvassa on hauskana ykistyiskohtana kiven päällä näkyvät punaiset crocsit :)

  Kiitos haasteesta Mayo!

  VastaaPoista
 2. Noi läpyskät on kyl tärkeet tässä kuvassa. Mulle tulee fiilis, että koira odottaa emäntäänsä uimasta, joka on jättänyt rantatossut kivelle.

  VastaaPoista
 3. Todella hauska kuva, suorastaan ilahduttava ja minun mieleen rantoineen ja aivan kaikkineen.
  Ei yllä minun kuvat tasollesi Mayo.
  Pidän pinkistä, ja nuo grockit on todella hauska yksityiskohta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kesäinen kuva. Koiraihmisenä ymmärrän hänen ajatuksensa varsin hyvin ja toivottavasti muurahaiset olivat lempeitä:)
  Kiitos, otan haastetta vastaan, katsotaan miten onnistuu linkitykset teknisesti näillä taidoilla.

  VastaaPoista
 5. Marika: kiitos. Odottelen kuvaasi : )
  Jarno: mun eka ajatus tekstiksi oli juuri tuo, että emäntä on kadonnut järveen ja koira ihmettelee.
  Seijastiina: ei tämä bloggailu ole mitään kilpailua eikä vertailua ja jokainen osaa ottaa hyviä ja huonoja kuvia. Aurinkoisesta kohteesta on helppo saada parempi kuva vain räpsäisemällä sopivalla hetkellä : )
  Manna: linkitys on helppoa, painaa vain "linkki" ja se tarjoaa valmiiksi kohdan, johon voi kirjoittaa linkkisivun osoitteen ja antaa eri kohtaan näkyvän nimen ja sitä voi testatakin.

  Mutta kuka neuvoisi minulle, missä voi laittaan profiilikuvansa näkymään kommentin yhteydessä. En ole keksinyt.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuva ja ihana veden kimmellys...kesä :-D. Tulis jo....

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä kerran, Mayo. Tästä tuli lisäksi haaste myös selvittää tuota linkitystä. Tiiviin kahdenpäivän työkomennuksen jälkeen tämä olikin varsin virkistävä. Unohtui työasiat, kun keskittyi tärkeämpään :D
  Otin valtuudet vastata siihen toisen, vielä orastavan, blogini puolella; eli Mannamutinaa ja pikseleitä.
  Mukavaa talven jatkoa, kuvaamisiin!

  VastaaPoista

Luetuimmat : )