20.2.10

Mokomaki

- tiiätkö mitä. Mua nii ärsyttää toi harmaa, ku se luulee olevasa jotenki parempi ku me ton häntäsä kaa.
- nii muaki ja mitä se aina tulee syömää meiän salaattia. Onks se jotenki outo, sen kuulus syödä kissanmössöjä, jota mä en kyllä suuhun panis, yäk brrrr. Ja toi häntä on ihan tarpeeton, kantsis panna vaa piiloo eikä huiskutella sitä joka paikkaa. Kasvattas mieluummi korvat; tämmöset upeet niinku mulla - no on sullaki aika hyvät - vähä lyhyet, mut kuitenki.
- muistaks ku meillä oli viime kesänä oma häkki, ei tarttenu hengailla noitte idioottien kaa. Toi toine kyl menettelee, ainakaa se ei syö meiän ruokia.
. heei, ruvetaa tappelee niin toi ihminen tajuu, et me ei haluta olla samassa luukussa tääl ulkona. Mä lasken kolmee ja sä hyppäät takaa ja mä eestä ton karvakasa kimppuu. Ai et uskalla...no onha se joskus kiva ja oikeestaa aika turvalline, ku toolta naapurista tulee sellane otus, josta lähtee kauheen kova ääni; haukkuu tai jotai... 
- mut ootsä huomannu, et täällon eri huoneita, lähe menee tonne aurikonurkkaan, mä tuun perässä, iha sun vieressä. Mä suojelen sua!

7 kommenttia:

 1. Kyllä on mokomakin, miten olet saanut nämä kaikki samaan häkkiin ja ihan sulassa sovussa.
  Osuva teksti kuvan kaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvä "sotasuunnitelma" : )

  VastaaPoista
 3. Hyvin ne oikeasti pärjää ulkona. Kissoja kiinnostaa kaikki muu paitsi kanit. Sisällä kaneilla on oma huone ja pitkäkorvainen puolustaa reviiriä Paavo-reppanankin puolesta. Täytyy kuitenkin kehitellä ulkohäkkiä, kun se on osa kerrallaan tehty.

  VastaaPoista
 4. Upea ulkohäkki! Näkee, että teillä eläimistä oikeasti välitetään.

  VastaaPoista
 5. Teilläkin näyttää kissat ja kanit tulevat toimeen sangen hyvin! :D

  VastaaPoista
 6. Anskukka: ehkä naapurit on upeudesta eri mieltä : )

  Marika: joskus kissa yrittää hypätä kanin niskaan, jos kani lähtee huoneensa ulkopuolelle seikkailemaan, mutta se on sellaista leikkiä.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi11.11.11

  mmmm...

  VastaaPoista

Luetuimmat : )