3.3.10

Lemmikit leluina?

Sietämätön kiire ja blogiriippuvuus on huono yhdistelmä. Outo halu tallettaa kuva/teksti -julkaisuja ilman
itsekritiikkiä panee minut näyttämään tämän Pirkko ja Paavo -kuvan. Ei meillä leikitä eläimillä, mutta toki eläinten kanssa : ). Tämä on vähän siinä rajamailla, kun lapset laittoivat puput kuvan ajaksi peiton alle.

 

Tosin mekin lapsena panimme kissalle vauvan vaatteet päälle kesällä ja työnsimme vaunuihin. Sellaisiin vanhanaikaisiin, joissa taisi olla lähes puupyörät ja vaunun koppa oli pyöreä ja matala. (Voi harmi, että ne hävisivät jonnekin.)
Ehkä se olin juuri minä, joka ehdotti kissaa, koska siskot laittoivat minut kesäkuumalla sinne vaunuihin, kun en oikein enää sinne olisi mahtunutkaan ja muka päiväunille talon eteläseinustalle. Silloin taisin saada sen auringonpistoksen, joka minua vaivaa vieläkin : ). No, kissa ei kauan pitsihattu päässä jäänyt makoilemaan vaan pinkaisi tiehensä. Toisen kerran se altistettiin vaatetukselle, kun pidettiin oikeat kissanristiäiset. Hm. kaikkea kans. : )

8 kommenttia:

 1. Jos lemmikki siihen suostuu, siis leluksi, niin eihän se varmaan niistä pahalta tunnu. Saahan ne hellyyttä osakseen ja lapsetkin varmasti siitä hellyydestä osansa.

  VastaaPoista
 2. Pirkolla ja Paavolla on siinä niin mukavaa:)

  VastaaPoista
 3. Hih, niin söötisti siinä pötköttelevät.

  VastaaPoista
 4. Todella ihania pupuja. Mutta harmi kun olen allerginen niille. Mutta niiden kuvia on kiva tuijotella!

  VastaaPoista
 5. Pehmyt piirto, Famu falsetissa ja Anskukka: kiitos, kun ymmärsitte kanien nukuttamisen : )

  Pampula: sinullahan on ne ihanat gerbiilit. Kani on söpö, mutta melko epäsiisti hoidettava.

  VastaaPoista
 6. Voe nyt jestas sentään! :D
  Meillä Puppe on sellainen löllykkä, että sen voi tunkea mihin asentoon tahansa ja siinä se sitten kököttää. Lotta on sen verran kiprakampi tapaus, ettei sitä väännellä ihan noin vain, ellei neiti itse halua :D

  VastaaPoista
 7. söpösti, tyytyväisesti siinä köllöttävät, mikä hätä heillä nyt olisi, ei mikään! Niin itsekin olen pukenut koirat ja kissat, kuskannut vaunuissa, rattaissa ja pyörän korissa...

  VastaaPoista
 8. Marika: puput olivat juuri ja juuri kuvauksen ajan paikoillaan. Paavohan on kuvassakin jo ponkaisuvalmiina : )

  Tuikku: ihme, että olet onnistunut. Taitaa riippua eläimestä : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )