8.5.10

Kissakuvahaaste 132

Haasteen aihe "ylösalaisin" antaa runsaasti mahdollisuuksia. Tai niinhän sitä luulisi. Missä ovat kaikki ne kuvat, kun kissat ovat mitä ihmeellisimmissä asennoissa? Hukassa. Katselin jo kissoja tässä aamukuudelta sillä silmällä, että saisiko niitä temppuilemaan. Ei jaksa ei. Jotain sentään löysin.

Cilla on niin paljon selällään, että ylösalaisin voisi sen kohdalla tarkoittaa sitä, että se on pystyssä kuten esimerkiksi roikkuva lepakko tai laiskiainen olisikin ylöspäin : ). Tästä kuvasta tulee mieleen vanhimman siskoni lausahdus, että kissan pää muistuttaa käärmeen päätä.


Muksu tykkää katsella televisiota, ylösalaisin. Se on niin kielitaitoinen, että sen ei tarvitse lukea tekstitystä. Tämä on se syy, eikä suinkaan pihiys, että en osta taulutelevisiota. Kuinkas Muksu sitten Karvisen toilailuja katselisi? Kerran erehdyin katsomaan jääkiekkoa ja Muksu yritti tavoitella pelaajia tassullaan; ei ihme, että Kärpät hävisi : D


10 kommenttia:

 1. Rapsutin Cillaa leuan alta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos; se rupesi heti kehräämään : )

  VastaaPoista
 3. Oi ihania kuvia.. kukapa voisi olla rapsuttamatta tällaisia ihanuuksia! Sohvi lähettää terveisiä Cillalle ja Muksulle..

  VastaaPoista
 4. Sohville tuplaterveiset : )

  VastaaPoista
 5. Rapsutuksia täältä myös. Minulla oli kerran kissa, joka katsoi kaikki luonto-ohjelmat televisiosta. Sofia höristelee aina korviaan ja katsoo ruutuun, kun kuuluu linnunlaulua.

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva tietää, kuinka eläimet televisiokuvan ymmärtävät. Ainakaan lehdistä ne ei tajua mitään, joten olisiko se sitten ääni ja tietysti liike.

  VastaaPoista
 7. Kissamaien aseto, jolla hurmataan :)

  VastaaPoista
 8. Nin juuri, onkohan asennon tarkoitus hurmaaminen vai jokin muu syy?

  VastaaPoista
 9. Cillallapa sievä nenä :)

  VastaaPoista
 10. Cilla kiittää : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )