28.8.10

Lintusten talvivarastoVitamiineja ja voimaa hennoille siiville, hennoille jaloille ja muutenkin kevyille höyhenystävillemme : )

9 kommenttia:

 1. Miten aiot säilyttää nuo? Olen kuullut että monet pakastavat..

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! Ja ulkona noita tosiaan runsaanpuoloisesti ensi talvea ajatellen. Hyvä homma!
  Kyselit blogissani mun Pumpulissa-juttua...deletin sen kylmän viileesti = ) tulin toisiin aatoksiin koko kuvan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Nyt onkin taas aika paljon pihlajanmarjoja linnuille puissa. Ja kauniita ne on ja piristävät meitä ihmisiäkin väreillään.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat, pihlajanmarjat näyttävät hienoilta veden seassa. Tilhiä tässä vartoillaan marjasatoa syömään, jos vaikka pari kuvaakin saisi näistä kauniista lintusista.

  VastaaPoista
 5. Naapurin iso, vanha pihlaja näkyy olevan täynnä lintujen talviruokaa. Aika pian se kyllä yleensä puhdistetaan. Otto on hauskasti noissa edellisissä kuviss sen näköinen, että aikoo voittaa veden voiman.

  VastaaPoista
 6. Elisa: en toki aio säilyttää. Pihapuustamme vain katkesi oksa ja tökkäsin sen lasipurkkiin. Ulkona on linnuille paljon ruokaa tänä syksynä. Sitä tekstilläni tarkoitin : )

  Taru: ahaa...minä jo pelkäsin,että olet laittanut minut estolistalle : D. Minullakin on joitakin juttuja kuvineen, jotka haluaisin poistaa jälkeenpäin, mutta eihän tämä ole vakavaa : )

  Sesse: oikeassa olet. Kesän kääntyminen syksyyn on ihmisille paljon helpompaa, kun on kaikenlaista satoa ja värejä : )

  Manteli: voi tilhiparvet ovat NIIN kauniita. Odotan kuviasi, kun mulla on siihen tarkoitukseen heikonlainen kamera : )

  Famu falsetissa: linnut ei taida osata varastoida pahan päivän varalle kuten oravat. Heti syödään, kun on nälkä. Juu, Otto voitti ne aallot, usko pois : )

  VastaaPoista
 7. Minä noita olen pakastanut, mies tehnyt hyytelöä.

  VastaaPoista
 8. Kauniit on kuvasi,ihastuttavasti valo käy!
  Minä muuten teen hyytelöä, ohjekin tullee ensi viikolla,kun teen noita hillokkeita,paitsi ei ihan kypsiä ole pihlajat, ainakaan täällä, mutta voimpa ohjeen laittaa,blogiini, ehken torstaina :)

  VastaaPoista
 9. Hannelen paratiisi: kiitos kommentista. Käväisin katsomassa sivustoasi ja katson illalla lisää : ) Olen koulussa tehnyt pihlajanmarjapuuroa ja se oli hyvää.

  Seijastiina: hienoa, että muut jaksavat hyödyntää pihlajanmarjatkin ja kiitos etukäteen ohjeesta, mutta taidan jättää marjat linnuille ajanpuutteen vuoksi : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )