26.8.10

Tunnustus - mitä minulleko? Ihanaa : )

Otan kiittäen ja arvokkuudella vastaan Elisan osoittaman tunnustuksen.

Sääntöjen mukaan tunnustus jaetaan seitsemälle eteenpäin ja kerrotaan itsestä seitsemän asiaa (sellaista hurjaa salaisuutta : ). Yritin vähän katsoa, kenelle olen aikaisemmin lähettänyt tunnustuksen, ettei tule samoille. Yritin myös katsoa, ettei tunnustuksen saajalla jo olisi ennastaan tätä samaista tunnustusta. Jotenkin tätä tehtävää piti helpottaa, mutta siitä huolimatta osa sellaisista jäi ulkopuolelle, joille olisi ehdottomasti halunnut tunnustuksen ojentaa. No, eihän tämä ole niin vakavaa : ) Kas tässä, olkaa hyvät ja muistakaa sitten, että vastaanottaminen eikä edelleenlähetys ole pakollista : )


Nyt tuli kiire töihin. Ai, onko kerrottava ne seitsemän asiaa? Tässä: minulla on seitsemän varvasta, heh. siis kymmenen, mutta varmasti seitsemän : D. Okei, vakavasti: olen 1. nuorekas 2. urheilullinen 3. huumorintajuinen 4. seksikäs (buaaah) 5. tunteellinen 6. kiinnostunut luonnosta ja 7. kohta työtön, jos en lähde töihin. Oho tämä lista piti laittaa treffipalstalle, mutta olkoon : )

4 kommenttia:

 1. Kiitos Mayo sinulla, kun ilahdutit aamuani. Vastaanotan ilolla tämän tunnustuksen, mutta ensin pitää ottaa selvää, miten saan sen omaan blogiini napattua. Nämä tietokoneasiat eivät ole oikein hallussa, illalla sitten laitan mietintämyssyn päähän. Kiitos vielä, nyt jaksaa lähteä töihinkin:)

  VastaaPoista
 2. Jos ei tuolla ilmoituksella treffeille joudu, niin ei millään ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Ilahduin kovasti tunnustuksestasi ja otan sen mielelläni vastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mayo, otan sen mielelläni vastaan. Katsotaan miten saan sitä eteenpäin :)

  VastaaPoista

Luetuimmat : )