9.11.10

Aamuyllätys

Joskus kun herää, ei voisi odottaa mitään tällaista. Kiskaisin väsähtäneenä verhot sivuun matkustettuamme Karibialle pääkaupungista. Olisi mennyt kahvit väärään kurkkuun, jos minulla olisi sellaista ollut. Aloin saman tien hihkua lapsille, jotka ajattelivat, että "mitä se taas mesoo jonkun tipusen vuoksi". Kiljuin, että "nyt kyllä nousette katsomaan ja ette ikinä usko". Myönsivät myöhemmin, että kannatti nousta. Suoraan ikkunamme alla oli tällainen:


Minulla tietysti kamerasta akku pimeenä ja pojan lainakamerasta myös. En ollut saanut uudesta hotellista adapteria eli sellaista pikkuvekotinta, joka pitää laittaa sähköjohdon päähän, että se sopii pistokkeeseen. Joka paikassa sama juttu. Onneksi lapsilla oli vielä kamerat, joita en osaa edes käyttää ja he lupasivat kuvia minulle. Lapset menivät ulos, kun minä huokailin yöpuvussani ikkunassa. Se olikin sitten kesy ja tulee tässä tutustumaan.


Henkilökunta kertoi, että se on Bambi ja niitä on kolme lisää hotellialueella. Myöhemmin löysimme toiselta suunnalta niiden "kodin". Tämä ei tullut myöhemmin ikkunamme alle ja halusimme ajatella, että se tuli näyttäytymään meille. Muuten emme ehkä olisi löytäneet koko bambeja. Se tuli nuolemaan käsiä. Olisiko ihmisen iho jotenkin sille mieleen hieman suolaisena : )

Tässä se koikkelehtii rauhassa kavereidensa luo. Tulin NIIN hyvälle tuulelle bambista : )


Myöhemmin löysimme lintujen lisäksi apinoita ja papukaijoja, joka lienee myös lintu ja aikaisemmin esittelemäni laiskiaisen : ).7 kommenttia:

 1. Ihana! Selvästi tuli teitä tervehtimään. Voi juku! Hyvä, että saitte ikuistettua kuviin!

  VastaaPoista
 2. Voi ei mikä sulopallero ♥♥

  VastaaPoista
 3. Olipa aamuyllätys! Vai ovat ne niin kesyjä siellä, söpöjäkin kuin mitkä :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana aamuinen yllätys <3 Ja mukava, että sait siitä kuvan muistoksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloinen luontokappale, kyllä tuon nähdessään unet silmistä karisee.

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihanuus! Eipä satu ihan jokaihmiselle tuollaista herätystä:)

  VastaaPoista
 7. Minz: olin nahoistani revetä, kun tajusin, että kamera ei toimi : )

  Elisa: : )

  Miiwi: kiltti eläin, jolla ei ollut siellä vihollisia.

  Pikkuthti: tyttö on tarkka, etten käytä hänen kuviaan, mutta sain poikkeusluvan. Nämä taitaa kyllä olla pojan kamerasta.

  Pehmyt piirto: saisipa kotipihalle tuollaisen käyskentelemään : )

  Kaarnikka: Pelkäsin, että se säntää karkuun ennen kuvan ottoa, mutta se olikin kesy : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )