8.1.11

Samat haaveet kissoilla ja minulla

Pitää ryhdistäytyä. Miksi on niin helppo lösähtää ja tehdä sitä, mikä on mukavaa eikä sitä, jota ei millään viitsisi tehdä, mutta joka sitten kuitenkin on todella mukavaa ja aiheuttaa jopa pitkäntähtäimen mukavuutta. Puhun nyt liikunnasta ja ulkoilusta. Istun tässä ja naputtelen tekstiä tietsikalla sen sijaan, että lähtisin lenkille. Ostinhan sitä varten edulliset ulkoiluvaatteet ja pojalta skeittikengät. Jalkaongelman vuoksi olen joutunut palauttamaan monet kengät kauppaan kunnes keksin, että jos skeittikengät kestävät melkoista vauhtia, niiden täytyy olla mukavat. Siispä kokeilin ja ahh, mikä tunne. Täydelliset.

Kissatkin haaveilevat ulospääsystä. Se ei oikein onnistu ennen lumen sulamista. Olen yrittänyt viedä valjaissa ja ne jähmettyvät niille jalansijoilleen. Toinen hyppäsi auton konepellille turvaan tuota kamalaa, kylmää ainetta.Tässä kisuleiden haaveunet: pihahäkki, jossa on "vapaa" ja saa vapaasti kytätä vieressä olevan kuusen pikkulintuja. Joskus siili tekee ihan tahallaan spurtin häkin ympäri ja kissa samanlaisen spurtin sisäpuolella : )


Kevättä odotellessa voi aina viettää aikaansa ruokakupilla - kuten minäkin: ruoka- ja juomakupilla : D


Nyt lähden sinne lenkille. Oikeasti.

16 kommenttia:

 1. Kyllä on ihanat kissakaverit sinulla ♥
  Kauniit kuvat kavereista, hellyttävät ihan!

  Itsekin tässä mietin minkälainen kenkä pitäs olla, kun on nivelrikko varpaan tyvessä, juuri nyt vaivaa, mutta ulos minäkin lähden, ihan juuri kohta, on kaunis kirkas ilma pitkästä aikaa.

  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kissoja sinulla!!!
  Justiinsa tuumin samaa. Aurinko alkoi paistaa ja sää mitä mainioin. Kas kun sitä keksii sisällä kaikkea tekemistä. Pakko ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
 3. Kissat osaavat ottaa rennosti, sopuisasti nauttivat ateriaansa, suloisia ovat.
  Täällä myös suunnitellaan pihalle menoa, aurinko ei kylläkään paista, mutta voisihan sitä ilman kameraakin tallustella pienen matkan. Enpä ole paljoa nokkaani näyttänyt pihalla, olen oikea vilukissa ja sormien nivelrikko pahenee kylmyydessä.
  Hauskaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Pitäähän ihmisellä haaveita olla, ei muuten jaksa.
  Minä haaveilen saavani tuon rohjon muovikuusen pois vielä ennen juhannusta. Laiskottaa vaan niin , ettei tule tehtyä mitään :)

  VastaaPoista
 5. Siinäpä ihanat pörröt kesäisissä tunnelmissa! :) Minua ei ulos saisi lenkeille, jollei näitä koiria olisi. Yksin en lähde päämäärättä kävelemään minnekään. Täysin lösähtäisin tietsikan ja ruokakupin viereen minä, jollei olisi vähintään kolme kertaa päivässä pakko lähteä ulos. ;D Onneksi koirien kanssa se lenkkeily on oikeasti ihan hauskaakin!

  VastaaPoista
 6. Hyvä päätös, nyt siellä on mukava keli lenkkeillä. Itsekin kipaisin aivoja tuulettamassa.

  VastaaPoista
 7. Näitä teidän kissoja jaksaa aina katsella kun ne on niin himputin komeita otuksia! :)

  Meillä olisi suunnitelmissa rakentaa kissoille ulkotarha. On vain vähän suunnittelu vaiheessa, että miten se kannattaisi toteuttaa. Seinä jolle ollaan se ajateltu rakentaa, on juuri se seinä johon putoaa keväällä kaikki lumet. Ja sitä lunta kun ei tuolta katolta tule ihan vähän, niin.. :)

  VastaaPoista
 8. Seijastiina: luulisin, että teidänkin kaupungissa on sellainen paikka, missä myydään terveyskenkiä. Oulussa oli ennen Instrumentarium, mutta se lopetti ja kenkämyymälä on apuvälinelainaamon yhteydessä. Ostin sieltä kauniit (matalat) ja niihin silikonipehmukkeet. Johan auttoi. Lenkkikenkinä en raaski niitä käyttää vaan ihan töissä ja kaupungilla.

  Katjusha: kiitos sanoistasi. Täällä ei paista aurinko, mutta ah niin ihanan "lämmintä". Kävin muuten siellä lenkillä ja aion mennä tänäänkin : )

  Manteli: en minäkään ole ulkoilmaihminen, mutta herkuttelu jäi päälle joulusta ja oikein suutuin itselleni : ). Olet varmaan käynyt lääkärissä niistä sormistasi. Olen pahoillani.

  Sude: osta seuraavana vuonna oikea kuusi. Kun neulaset alkavat levitä ympäri huushollia, se on pakko viedä ulos : D.

  Minz: ymmärrän hyvin. Minulla oli pari kertaa pojan koira hoidossa ja etukäteen harmitti se ulosmeno, mutta sitten se olikin hauskaa : D.

  Pehmyt piirto: kävin siis eilen ja tänään uudestaan. Tarkoituksena mennä joka päivä, mutta töistä tultua on kyllä aika väsynyt. Oikeassa olet: ulkoilu terävöittää ajatuksia : )

  Marika: teilläpä ongelma. Minä kannan kissat häkkiin. Ne odottaa ulko-ovella kantamista eivätkä livahda itsekseen. Tosi työlästä, kun vie molemmat yhtäaikaa. Ne painaa aika paljon!
  Tytär ehdotti, että tehdään ikkunasta sellainen käytävä, että pääsevät itse edestakaisin. Kukaan ei ole jaksanut toteuttaa.

  Jospa laitatte muovikaton siihen häkkiin jatkona talon katolle, jotta lumi valuu siitä yli?

  VastaaPoista
 9. Kissat ovat viisaita. Miksi tekisi jotakin, jos voi tekemättäkin olla.
  Meillä kaksijalkaisilla on tarve välillä tuulettaa korvienväliä jopa ulkosalla ja jopa talvisin :D
  täällä tänään suojasää, minkähän tekosyyn nyt..

  VastaaPoista
 10. Oi, miten söpösti kissulit syövät samasta ruokakupista.
  Amandalta terveisiä: "Nyt vasta keljuttaa, kun lumi on likomärkää". Ulkoilin tänään postilaatikolle asti. Riittääköhän se???D

  VastaaPoista
 11. Mukavaa tammikuuta eteenkin päin kera lenkkeilyn. Jos pääsee rytmiin mukaan, niin siitähän se jatkuu. Komeita katteja. Entäs Otto?

  VastaaPoista
 12. Ihanat kuvat kauniista kissoista-
  Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 13. Ihania pörröturkkeja teillä =)
  Tuo ulkoilu on kyllä sellainen asia mitä minunkin pitäisi opetella.. Yksin en lähde tarpomaan ilman mitään päämäärää, se on varma! Kesällä ehkä vielä mutta näin talvella liikun ulkona vain ratikka- tai bussipysäkille ja siitä kotiin...=) Tsemppiä sinulle liikunnan jatkamiseen!

  VastaaPoista
 14. Ylös, ulos, lenkille, kahvikupit penkille, loruiltiin lapsena. Mitähän se tarkoittaa, en millään muista ;)

  VastaaPoista
 15. Voi miten sööttejä kissoja!

  VastaaPoista
 16. Manna: eihän sitä voi suojasäällä mennä, kengät kastuu : )

  Famu falsetissa: Amanda on rohkea, kun menee ulos säällä kuin säällä : ). Postilaatikko on jo saavutus!

  Tiuku: kiitos samoin. Kohta ollaan jo puolessa välissä tammikuuta. Otto on selviytyjäkoira. Oksentelun ja lääkkeiden vaihdon jälkeen taas hymyilee : ). Karvat kun vielä kasvavat, hyökkäyksestä ei ole ulkoisia jälkiä pahemmin.

  Sylvi: kiitos kommentistasi ja hyvää kevään odotusta itsellesi : ).

  Pirjo: "ei yksi pääsky kesää tee" eli niinhän se jäi lähtemättä toisen kerran, kun tuli oikein moskakelit, kuten ainakin Keski-Suomessa sanotaan. Mutta huomennahan voi tehdä kaiken, mitä tänään jää tekemättä : ).

  Lastu: hauska sanonta. Silloin sitä varmaan vaan kahvia ryystettiin sisällä, kun ulkona paistoi aurinko : )

  Marja-Leena: kiitos. Kuvassasi on mielenkiintoinen väri.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )