8.10.11

Kukas minä oikein olenkaan?

Satunnaisia asioita itsestä pitäisi nyt kertoa tämän tunnustuksen myötä, jonka hurmaavan koiran omistavalta  Mirjamilta sain.


Famu falsetissa pani kissansa kertomaan asioita itsestään ja se oli todella hauskaa, mutta minä en uskalla antaa sellaisia valtuuksia meidän perheelle, joten tässä muutama paljastus:

1. Minulla on hirveästi sisua. En anna periksi, jos asiani on oikea, hyvä ja tarpeellinen. Olen joutunut antamaan periksi vain viikatemiehelle, vaikka tein kaikkeni hätistääkseni sen perheestämme.

2. Olen äärimmäisen tunnollinen ja vastuullinen, mutta sitten joskus lähtee lapanen kädestä ja rajat paukkuu : )

3. Minua hävettää hirveästi tällainen itsestä kertominen.

4. Minulle sattuu aina kaikkea hullua. Kuten: huomasin kerran kävelyllä, että minulla oli eriparikengät jalassa (ei kuitenkaan henkari niskassa, kuten eräällä bussissa).

Niin ja minua aina harmittaa, kun en ehdi tarpeeksi lukea kaikkia mahtavia blogeja. Tässä tunnustus eteenpäin ja säännöthän siis olivat: tunnustuksen vastaanotto mainiten keneltä (viimeinen ei pakollista : ), 8 satunnaisen asian kertominen itsestä, tunnustuksen lähettäminen kahdeksalle eteenpäin...
Eläinystävänä olkaattepa hyvät Ammin eläintarhan elämää ja Paavo & Harmi ja Nelijalkaiset kaverit ja äh, tämä on aina yhtä vaikeaa lopettaa...

2 kommenttia:

  1. Sen olen jo aikaisemmin huomannut jutuistasi, että sisua kyllä piisaa kuin pienessä kylässä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta! :)

    Tuo kuulostaa aika tutulta, että normaalisti ollaan ihan tunnollisia ja muuta, mutta sitten joskus...! ;)

    VastaaPoista

Luetuimmat : )