16.11.11

Alkukirjaimet - NI

Nimikyltti pitää näin tärkeällä rakennuksella olla, vaikka ei olekaan suurta vaaraa erehtymisestä, kun vieressä on puuvaja, mutta jos on kiire...


Pitäähän sitä myös olla vieraanvarainen ja ajatella pilkkimiehiä. Jos sitä rämpii lumessa väärälle ovelle...

11 kommenttia:

 1. Kaunis ja tarpeellinen nimikyltti

  VastaaPoista
 2. Hauska! On se hyvä, että on nimikyltti, jos vaikka tulee kova kiire, eikä ehdi monen oven taakse kurkkia ;-)

  VastaaPoista
 3. Kaunis nimikyltti ja saattaa olla tosiaankin tarpeellinen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi18.11.11

  Hieno idea. Käyn itsekin talvisin pilkillä ja nyt syksyllä keräsin kastematoja säilöön ja laitoin sekaan syksyn lehtiä lahoamaan josta ne saavat ravintoa. Tein aikoinaan kesäpaikalle uuden puuceen pihanperälle ja sen verran ison ettei tarvitse takaperin työntyä sisään. Oven yläpuolelle tein koristekyltin jossa teksti " Outhouse". Yhtenä ideana oli "lukusali" koska puuceessä on lehtiä joita voi siellä lukea koska se on sitä omaa aikaa.

  VastaaPoista
 5. Lukusali on tosiaan myös hyvä idea!Minulla ainakin on lehtiä myös sisäveskissä:-)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti pitää huussissa olla kyltti, eipä tarvitse puuvajaan turhaan kurkkia.

  VastaaPoista
 7. Hyvä se on olla kyltti, ettei löydy puuvajasta ikäviä yllätyksiä ;D


  PS. ystävällisesti ihmettelen ...
  Sivusi ovat kauniit ja mielenkiintoiset ja täällä useimminkin vierailisin, mutta ainakin minulle latautuvat too-oosi hitaasti. Luulen sen johtuvat alareunan videoista. Aina kun sivu latautuu uudestaan, joko siirtymällä kommetointiin tai uuteen postaukseen, kestää kauan ja kone jumittuu siksi ajaksi. Vai onko minun koneissani jokin asetus väärin?

  Musiikkivideosi ovat ihania, mielellään niitä kuuntelee. Latautumista voisi nopeuttaa, jos ne olisivat vaikka omalla sivullaan, näkyvyyttäkin lisäisi. Kirjoitin tämä nyt tähän, kun en enää jaksanut odottaa etusivun latautumista.
  Siis aivan ystävällisesti mainitsen ja kiitos kun vierailet ja kommentoit minun blogissani. Se aina ilahduttaa, siksi harmittaa, kun tulee tänne niin harvoin kommentoitua, kärsimätön kun olen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle, Mayo!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Mayo vierailustasi ja vastauksessa blogissani.
  Seuraan kaikkia sivuja syötteenlukijan kautta, ehkä siksi kaikki ei tallennut selaimeni välimuistiin. Taitaa olla vain minun säädöissäni vikaa:(
  mutta
  ratkaisin ongelman katselemalla sivuasi dynaamisessa näkymässä! Ja hyvin toimii, voit omasta puolestani lisätä videot kuten ennenkin ja palauttaa poistamasi, käyn niitä ajalla kuuntelemassa :)

  Dynaamisesta näkymästä olen kirjoittanut täällä Kirjoitan siis sinun osoiteeksi: http://tulijavesi.blogspot.com/view/magazine

  Ja hyvin toimii!! Kas kun tätä en eilen hoksannut, mutta kuten itse sanot: Ihminen on pieni, maailma suuri :D

  VastaaPoista

Luetuimmat : )