17.12.11

Sekalaisia onnen pipanoita

Alkupaniikin jälkeen olen päässyt hyvinkin joulufiiliksiin. Suorastaan odotan joulua.


Öljylampun pidikkeet ja erilaisia puusaaveja löysin kesällä venevajaa siivotessa. Pidän lampputelineissä lasilintuja yleensä:


Tässä saavissa on kissojen lelut. Yksi taitaakin pilkistää : )


Piparitouhut kuuluvat tietysti asiaan ja Muksu on mukana kaikessa.


Kärsivällisyys palkittiin:


Jos vakavasti puhutaan, tuo ei ole meillä kissanruokaa varsinkaan, kun Muksulla on perinnöllisesti huonot hampaat. Kissamme ovat sisarpuolia ja toisen hampaat on ihan hyvät. Muksulta tipahti jo pikkukisuna alahammas pois ja muuta ikävää.

Tässä koristelun tuloksia. Parhaat tyttären tekemiä, mutta jalkapipari on minun siitä silkasta ilosta, että murtunut varpaani alkaa olla kunnossa, vaikka jäikin vinoon.


Tällä maratonpostauksella vauhditan itseni joulusiivoukseen ja tsemppiä kaikille onnellisille ja murheellisille, yksinäisille, kaksinaisille ja moninaisille (myös miehille) ei vain jouluna vaan jokaisena vuoden päivänä; myös 29. helmikuuta.

6 kommenttia:

 1. Pipareista pilkahtaa matkamuistoja maailmalta varvasmuiston lisäksi. Kissoilla on ihana tapa tarkkailla lähietäisyydeltä tekemisiä. Kiva lelulaatikko. Kynttilän valoa myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onpa kissoilla hieno lelulaatikko. Ja hienoja ovat piparisikin. Mitäpä muuta sitä juuri jouluun tarvitseekaan kuin pipareita ja kynttilöitä.

  VastaaPoista
 3. Kauniit telineet!
  Pipareista säästäisin tuon varvastossun, ei sitä raaskisi syödä, kun on niin hauska.

  VastaaPoista
 4. Näin se joulu astelee sisään näytön kautta, kiitos ;)

  VastaaPoista
 5. Joulun taika laittaa odottamaan Joulua:-)

  VastaaPoista
 6. herkullisia pipareita, varmasti, kisu oli esimaistajana.. nam.. jaa että 29 pv helmikuuta, se taitaa olla meidän naisväen kosimapäivä, täytyykin katella jos näkyy sopivia uroita, jos ees sen hamekankaan sais.. ;))

  VastaaPoista

Luetuimmat : )