28.1.12

Aikainen lintu madon tappaa

Kylmyys on pakottanut minut pitämään makkarin ovea auki, jotta lämpö talossa tasoittuu. Muksu havaitsi tilaisuutensa tulleen ja valloitti kissanmitan verran jalkopäästä (oikaistu kissa häntä suorana). Onneksi hän nukkuu hiljaa, mutta minä nukun vaistomaisesti kippurassa. Haittapuolena avonaisessa ovessa on se, että Cilla päättää puolestani, milloin nousemme ylös. Tänä aamuna kissa päätti leikkiä o.b.:llä. Onko se minun, jääköön kertomatta.

Niin mielelläni laittaisin seuraavan kuvan "itsestäni" ylösnousun jälkeen, mutta ehkä se ei ole sallittua. Jakaminen kuitenkin onnistuu, joten ole ystävällinen ja klikkaa linkkiä : )
artnet Galleries: Woman in Front of a Window by Fernando Botero from Galerie Patrice Trigano

Kolumbiassa Botero on suuressa suosiossa pyöreine hahmoineen. Nämä nappasin hotellin käytävältä, mutta luulen, että tämä on vain matkinut Boteroa.Nakkasin tytön viikonlopputöihin ja päätin mennä äänestämään samalla. Äänestyspaikka ei ollut vielä auki ja menin ostamaan kanin puruja (joita ei tietenkään ollut) odotellessani. Sitten tietysti törmäsin tuttuihin. Jos olisin ehtinyt meikata, laittaa hiukseni sievemmin ja putsata kissankarvat villakangastakista, ei olisi tullut tutun tuttua vastaan.

Äänestin sitten ja merkillisiä ajatuksia tuli mieleeni. Lajittelin mielessäni jonossa olevia ihmisiä: tuo äänestää varmasti sitä ja tuo sitä. Entä jos väärennän toisen ehdokkaan esillä olevan numeron, menisikö joku lankaan?  Jos minä hakisin työpaikkaa, sallisinko itseltäni kysyttävän, kenen peiton alla nukun, uskonko Jumalaan ja mitä kotitöitä inhoan.

Äänestyksen jälkeen oli omituisen reipas olo ja marssin autolle. Klikkasin avainta, avasin oven ja olin työntämässä ruokakassia autoon. Eihän tämä ole minun autoni! Pienempi ratti, väärät hanskat. Herttileiri, miten tämä on mahdollista? Vikkelästi siirryin omalle autolleni parin metrin päähän; yhtä luminen ja saman värinen, mutta eri merkkinen! 

Kotiristeyksessä tuli auto, jonka kyljessä luki, että siinä menee viisaan lehmän maitoa ja viisaan lehmän kuva. Jos joisin maitoa, joisin mieluiten onnellisen lehmän maitoa, mutta toisaalta en kyllä hullun lehmänkään.

Mitä tänään ehtii tapahtuakaan?
21 kommenttia:

 1. Olipa mukava ja tapahtumarikas päivä sinulla.
  Kiitos mukavasta postauksesta.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen se sitten jäikin. Ai niin, paitsi meinasin vielä ajaa kolarin. Vaarallisia nuo huonosti lumesta putsatut autot.

   Poista
 2. Olen joskus nähnyt Boteron näyttelyn Helsingissä. Uskoisin, että tuo kuvasi ei todellakaan ole Boteron työ. Ihan hauska kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Olisimpa tiennyt, että Helsingissä on ollut näyttely.

   Poista
 3. Ihanan hauska kirjoitus.:) Viisasta muuten olla kopioimatta toisten kuvia luvatta. Koskaan ei tiedä, jos myöhemmin tulisi seuraamuksia, jos lainaisi luvatta. Linkitys on ihan ok vaihtoehto. Paljon näkee blogeissa luvattomasti lainattuja kuvia. Tykkään katsella blogeja, joissa on bloggaajan itsensä ottamia kuvia. Niin tuo autojuttu sitten, parille tutulleni on käynyt myös niin, että ovat menneet jonkun toisen autolle, koska se on ollut samanlainen kuin oma auto. Vanhemmissa autoissa käyvät eri autojen avaimet toisiin autoihin, hullua kyllä. Uusissa autoissa on taas kamala paniikki, jos kadottaa avaimen, sillä uuden teettäminen maksaa mansikoita ja sähkölukon avaaminen väkisin on aika meluista hommaa...
  Mukavaa viikonlooppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, itsekin olen väärään autoon mennyt, saa nähdä milloin menen väärään kotiin, työpaikan avaimilla ainakin yhtenä iltana yritin kovasti sisään kun paleli ja ihmettelin että miksi ovet ei aukene minulle.. ja linkitys pitäisi ottaa aivan eri tavalla haltuun itsekin, koska olen lainannut jostakin, etupäässä Nexuksesta, myös skannannut, mutta ilmeisesti jos nimen ja lähteen laittaa, näin saa tehdä. Ja omia kuviakin toki on..

   Poista
 4. Valua Kuvasa: harvoin "tarvitsen" muiden kuvia. Nyt halusin laittaa linkin, kun Boteron nainen on niin rumankaunis : )

  Mustaleski: Onkohan kukaan lähtenyt ajamaan väärällä autolla - siis ilman tarkoitusta : ) Varmasti sinulla oli pakkasessa paniikki siellä ovella.

  VastaaPoista
 5. Kohtalainen määrä tapahtumia yhdelle päivälle Voin jopa yhtyä muutamiin kohtiin. Esim. kissojen nukkumapaikkoihin. Niitä on toisinaan kolmekin yhtäaikaa nukkumassa kanssani. Kissoilla pitkät rennot asennot, poikittain ja pitkittäin sänkyä, minä turrana yhdessä nurkassa sikiöasennossa, eikä kestä kääntyä, etteivät herrat ja neidit häiriinny :-o
  Autojuttukin sopii hyvin samaan kuvaan, samalla kokemuksella :-) Äänestys on vielä suorittamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kissan ylipäänsä sänkyyn päästää, on sille melkein järjestettävä oma tyyny ja peitto; hyvä ettei iltasatua tarvitse lukea : ) Sinähän tarvitset melkein leveämmän sängyn : )

   Poista
 6. Harry Potterissa on hyviä lajitteluhattuja: haluaako kuulua rohkelikkoihin, luihuisiin, puuskupuhiin... Itse olen lajitteluni periaatteessa jo hoitanut, mutten vielä äänestänyt.

  *
  Rehellinen ihminen väärän auton kimpussa, voi että. Tulee mieleen kirjastossa käynnit, missä oli vaikea kulkea turvaporttien läpi, ne kun kiljuivat omia aikojaan. Näin kävi edellisessä kotikaupungissa usein. DVD:n ja CD:n magneetit olivat kuluneet puhki tms. Huh, mikä tunne palata kirjastovirkailijan luokse joka ei yrityksistään huolimatta saanut hälytystä levyistä poistetuksi.

  -Älä välitä hälytyksestä, totesi, - mene vain portin läpi! Minähän menin. Tulipunaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisenä ihmisenä tuntuu kamalalta jo ajatus, että joku epäilee rehellisyyttä. Minullakin piippasi kerran kassalla. Saimme kyllä piipityksen rajoitetuksi lompakkooni, mutta mikä siellä sen aiheutti, ei tiedetä. En halunnut mennä toista kertaa koko kauppaan : )

   Poista
 7. Täälläkin ilmoittautuu eräs kuka on mennyt väärään autoon. Istuin jo sisälle ja työnsin avaimen virtalukkoon. Ei käynnistynyt. Sitten huomasin että ei minulla tälläistä soitinta ole, eikä talouspaperirullaa autossa! NOLOA! Äkkiä ulos autosta, onneksi silloin oli syyspimeä, kukaan ei huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka onkaan käynyt istumassa meidän autoissamme : ) ?

   Poista
 8. Ihana yllätyksellinen elämä!!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen tarvita kuin pari tuntia, kun kaikkea tapahtuu. Parempi pysyä kotona : )

   Poista
 9. Kivaa aloittaa päivä lukemalla tällaista positiivista elämän huumorin sävyttämää tekstiä. Kiitos siintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseironia vahvistaa itsetuntoa, mutta ei liialti viljeltynä : )

   Poista
 10. Kävin kerran Boteron näyttelyssä. Siellä tuli ihminen hykertelevän onnelliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinäkin olet käynyt siellä. Kuinkahan se minulta meni ohi. Erilainen taiteilija todella : )

   Poista
 11. Onkin kätevää jos kaikkii paikkoihin sopii sama avain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten olisikin : )

   Poista

Luetuimmat : )