6.7.13

Aivopieruja

Nyt olen ollut niin kauan kirjoittamatta, että pakko vähän purkaa painetta : )

Järjestin juhlat, vaikka niitä ei kukaan halunnut ja kuinkas sitten kävikään?

- Kakut tietysti, kasvisvoileipäkakku oli kaikkein suosituin ja minulle edullisin : ). Sen teki poikani avovaimo.


- Hankin soittajan, kun juhlitaan eläintenhoitajaa, valinta oli helppo.


- Siivosin talon. Vitsi vitsi, en tällä vekottimella, mutta pakko mainostaa. Se on vähän päälle kympin hintainen ja tosi kätevä. Huuhtelin sillä homeenpoistoaineet aitan seinästä pois. Pumpataan vaan paine veteen ja ruiskutellaan. Sitä voi käyttää vaikka ikkunanpesuun, kasvien hoitoon....Poika hankki sen mulle (kun se oli niin halpa : )


- Huonekalut piti kunnostaa. Verhoilutin pojalla pari nojatuolia, jotta vieraat pääsee istumaan - hmm. arvatkaa kuinka siinä kävi. Lisäksi kangasvalinta sattui niin sopivasti, että kissat ei voi vastustaa kynsien teroittamista.- Kun ovikelloa melkein pimputettiin, hokasin, että mulla ei ole mitään päällepantavaa. Mikään vanha ei tuntunut mahtuvan päälle, mutta kyllä se siitä. Hiki tuppasi tulemaan helteellä sukkahousuissa.

- Tyttö sai ihania lahjoja.


- Katastrooffi: Tytön bestis istui puutarhakeinuun ja menin siirtämään katosta, ettei aurinko paista hänen silmiinsä. No vedet lorahti sieltä hänen päällensä ja tein korjausliikkeen, jolloin loput vedet lorahti takaosasta hänen päälleen. Kasteltu tyttären bestis. Häpeys häpeys... No, mölkkyä pelatessa hän kuivui.

Päivän päätteeksi sain koiran syliini ja melkein sänkyyn piti päästää, kun se pelkäsi ukkosta niin armottomasti. Iso koira ja jalat tutisi. Se on tuotu pentuna lentokoneella Suomeen, olisiko siitä pelko. Nuoret meni kaupunkiin jatkoille, voi nuoruus, voi hulluus. Minulla on jäljellä vain toinen noista : )

Ensi viikolla alkaa parin viikon loma ja yritän saada jostain läppärin matkaan, koska silloin minulla olisi AIKAA lukea ihastuttavia blogeja! Niin ja se aitta pitäisi valtata ja maalata se taulu loppuun, jonka viime kesänä aloitin ja ja ...


14 kommenttia:

 1. Kaikesta päätellen hauskat juhlat! Nauraa hekottelin täällä hersyvälle tekstillesi. Hyvää viikonloppua Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikea ongelmaimuri : )

   Poista
 2. Olihan mukaansa tempaavaa juttua juhlista - ja vähän muustakin. Minäkin haluaisin, paitsi kasviskakkua, myös tuollaisen painepöntön peseskelyjä varten. eipä ole sattunut tulemaan eteeni vielä. Sillä vois ruiskutella mäntysuopaliuostakin kirvojen valtaamille puskille.

  Kiva kun postasit pitkästä aikaa. Pysy linjoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painepesuri on ostettu K-raudasta. Suosittelen : )

   Poista
 3. Kivat juhlat, mieleenjäävät, bestis varmaan muistaa kastajaiset.
  Muistuu mieleen omat häät puoli vuosisataa sitten kun juhlaa varten jopa maalattiin mm. tuoleja. Maali ei ehtinyt kunnolla kuivua ja niinpä tätini hame tarttui maalattuun tuoliin. Siitä on kuultu muutaman kerran vuosikymmenten saatossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolinmaalauksessa on oma riskinsä. Vastaavaa sattui mullekin, mutta ei sentään häissä : )

   Poista
 4. Onnittelut valmistuneelle! Aivan loistavan kangasvalinnan teitkin, kissa ovat kiitollisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat tietää jo, että ei saa kynsiä tuoleja. Muksukin lopettaa ennen kuin ehdin kieltää ja katsoo minua silmiin, että hups, sori.

   Poista
 5. Mieleenjäävät juhlat ovat parhaita:)

  Kuvan tyytyväisestä ilmeestä päätellen tuolien kangasvalinta on ollut täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaa sen kuvitella, että tuoli on tehty sille : )

   Poista
 6. Onnittelut tyttärelle. Kovasti olet töitä tehnyt juhlien eteen ja onnistuneet niistä sitten näyttää tulleenkin. Odottamattomat ohjelmanumerot, kuten ystävän kastajaiset vain rentouttaa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat on hyvä syy siivota paremmin joskus : ) Kiitos onnitteluista.

   Poista
 7. Hauska yhteenveto suvisesta päivästä, mukavaa lomaa myös.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )