21.9.13

Kaapelin orja

Perjantai. Minäpä katson "Naisten paratiisin". Telkkarista näkyy vain LIV ja YleFEM, kaikki muut kanavapaikat kadoksissa. Äkisti hoksaan, että tytön huoneessahan on toinen telkkari. Siirryn sinne katsomaan Naisten paratiisin kunnes sekin lakkaa näkymästä. No ei tässä mitään, mennään bloggailemaan. Yhteyden vianmääritys.

Mitäs väliä tällä nyt sitten enää, kun paikkakin on viety. En raaski hätistää Ottoa pois. Onkohan se muuttanut meille asumaan?


Aamulla luotin, että kyllä kaikki alueen teletapit soittaa vikapäivystykseen, jos lasten ohjelmat ei näy. Itse soitin nettiyhteydestä ja sen korjaantui pikkuhiljaa. On kuin olisin kuussa käynyt ilman telkkaria ja nettiä.

Ei ole ihme, jos nykyihmisellä on aina kiire. Puolet ajasta menee laitteiden kanssa pähkäilyyn. Ihmisille on kehittynyt tarpeita, joita ei oikeasti ole olemassakaan. Mutta nyt lähden ulos - kävelen - omilla jaloilla - ilman laitteita, ei edes sauvoja, syke- eikä askelmittaria. Kännykkä jää kotiin ja koira tulee mukaan!

6 kommenttia:

 1. Niin ymmärrän tämän jutun. On turhauttavaa jos joku laite ei toimi, tai linjoissa on vikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se. Tänne kirjoittaminen oli helpottavinaan : )

   Poista
 2. Kaikki laitteet ovat hirveitä aikasyöppöjä. Kun meillä oli muutaman päivän sähkökatko myrskyn jäljiltä eikä mikään tietenkään toiminut, tuntui elämä jotenkin nautinnollisen yksinkertaiselta kun oli päässyt ensijärkytyksen yli. Hieman pelottavaa oli kun linkkitornien akut hyytyivät eivätkä kännykät enää toimineet. Teknologia on tehnyt meistä helposti haavoitettavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossakin vaiheessa ihminen kompastuu omaan nokkeluuteensa. Olisi oikeasti terveellistä yrittää välillä elää mahdollisimman vähällä. Minusta se on mökkeilynkin tarkoitus. En ikinä ostaisi sinne esim. astianpesukonetta...

   Poista
 3. Mitenkähän me ennen pärjättiin, kun lähin puhelin oli kylällä eikä ollut nettiä eikä telkkaria :) Vois viedä muutaman päivän ennenkuin siihen taas tottuis.
  Laitappa mulle se osoitteesi tänne ....sudemi@luukku.com.....niin laitan sulle lehden tulemaan. =) Sain niitä ison pinon muille jaettavaksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Jos sinulla kerran ylimääräisiä on : )

   Poista

Luetuimmat : )