14.12.13

Joulurauhoitus

Taidan palata jouluna asiaan. On niin hajoittavia mielenkiinnon kohteita juuri nyt.   Jos saisin esittää yhden joulutoiveen, toivoisin, että Pohjois-Korean ihmiset pääsisivät eroon jouluporsaasta. Siellä se pukeutuu mustiin ja on erittäin aggressiivinen.

  Niin ja sitten jos saisin esittää toisen toiveen, toivoisin, että joku kissa laittaisi ilkeän aikuisen ihmisen pahvilaatikkoon ja jätesäkkiin ja veisi metsään viikoksi, niin johan ihminen oppisi, ettei niin saa tehdä. Viittaan Rambo-uutiseen.

  Niin ja jos saisin esittää kolmannen toiveen, toivoisin, että Suomeenkin tulisi lapsiluukku, ettei enää löydetä lapsia penkeiltä ja urheilukenttien laidoilta. Luukku saisi olla aika iso, ettei tapahdu sellaista, mitä tapahtui, kun monta vuotta nelosia odottanut valelääkäri käytti sitomiskasvatusta.

Itse asiassa minulla on ihan hyvä olo, jos unohdetaan nuo toiveasiat: Pete Parkkonen on palannut maisemiin ja kaupoista löytyy limevalkosuklaamansikkamaitosuklaapersikkatummasuklaakarkkiloita tai jotain sinnepäin.

Mitä sinä toivot?


14 kommenttia:

 1. Paha mieli tuli minullekin tuosta kissauutisesta:(

  Itselleni ja läheisilleni toivon onnellista joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveesi toteutukoon : )

   Poista
 2. Yritän olla seuraamatta noita kamalia uutisia, kun en niille mitään mahda ja tulee vain paha mieli. Kissa-uutinen pomppasi väkisin esille ja alkoi niin suututtamaan. Kun se olisi edes ainutkertainen tapaus, mutta kun ei. Kuolemaan oli meidänkin Armas-kissa aikanaan jätetty, mutta nyt se elää onnellisena joukon jatkona. (Valitettavasti vaan on kova pissailemaan vääriin paikkoihin, mutta en minä pysty sitä hävittämäänkään, onhan noita mattoja mitä vaihtaa puhdasta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet urhea, kun jaksat Armas-kissan pissiongelman kanssa. Joku syyhän siihen täytyy olla. Juontaisiko sieltä menneisyydestä. Kiristää kyllä hermoja, sen verran on aiheesta kokemusta.
   Onnellinen Armas kuitenkin on teidän kanssa : )

   Poista
 3. Joulurauhaa! Kuusen tuoksua ja kaunista musiikkia toivotan sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sinulle sitä samaa : )

   Poista
 4. Toivon kohenevaa terveyttä. Rauhaisaa ja leppoisaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutukoon toiveesi: paljon terveyttä sinulle!

   Poista
 5. Toivottavasti edes osittain toteutuisivat toiveesi - ovat oikein toivomisen arvoisia.
  Maailmassa on paljon julmuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja kurjuutta.

  Mutta kuitenkin koetetaan tehdä se oma elämämme jota elämme niin onnelliseksi ja hyväksi kuin mahdollista - omalla olollamme ja valinnoillamme sekä arvojen toteuttamisella on vaikutus muihin asioihin...vaikka se vähäiseltä välillä tuntuukin.
  Ja kun itse tekee hyviä "juttuja" tietää, että on tehnyt sen minkä voi, kaikkia maailman murheita ei voi itse kantaa saati parantaa.

  Toivon sinulle sydämestäni lämpöä ja rauhaa, iloa ja onnea hetkiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon enemmän voisi tehdä kaikkien hyväksi. Se syyllistää, mutta onhan sitä tullut hyviäkin juttuja elämässä tehdyksi : )

   Kiitos kauniista sanoistasi ja samaa toivon sinulle: onnea ja iloa!

   Poista
 6. Toiveisiisi on hyvä yhtyä. Kaikenlainen kamaluus toisia - puolustuskyvyttömiä eläimiä ja pieniä lapsia - kohtaan ei todellakaan ole hyväksyttävää missään tapauksessa. Lapsiluukku voisi pelastaa pienet penkeille jättämisestä.
  Mitä toivon? En hamua suuria taivailta, toivon joulurauhaa, joululauluja ja hieman lunta. Lahjoista ei ole väliksi, suuri lahja on prinssipuolison tervehtyminen tässä vähitellen. Ja ilo lapsenlapsista.
  Joulurauhan toki toivoisin leviävän myös sotaa käyviin maihin niin, ettei sotaan osallistumattomien tarvitsisi pelätä. Mutta se taitaa olla liian suuri toive toteutuakseen.
  Lämmintä joulumieltä sinulle Mayo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveyshän se on ykkösasia jokaiselle ja hyvä kuulla, että asiat on parempaan päin. Maailmanrauhasta on turha uneksia, koska ihminen on sotaisa jukuripää, jonka pitää aina kalistella aseita.

   Toivottavasti saat joulurauhan, lauluja ja lunta : )

   Poista
 7. Minä toivon, että ihmiset ottaisivat toimissaan luonnon ja eläimet huomioon. Kunnioittaisivat kaikkea elämää ja antaisivat sille kuuluvan arvon.

  Rauhallista joulun odotusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa onneksi toimii niin, mutta sitten loput...!

   Poista

Luetuimmat : )