15.3.14

Remonttiohjeet vain naisille, osa III

Paneelikaton maalaus. Mietin sitä monta monta vuotta, kunnes päätin, että ikäiseni naisen hartiat ei kestä asentoa. Huom. osaisin kyllä, mutta en jaksaisi. Siispä palkkasin miehen kädet avuksi. Yhdessä kävimme läpi, kuinka se tulee tehdä. Silloin hintakin on kohdallaan, kun jää ajatus, että "itse en tuosta hinnasta alkaisi hommaan".

Suojaus


Koko huone suojataan muoveilla (lattia pahvilla), mutta kissankulkuaukko jätetään ikkunan kohdalle ja tuoli ponnistusalustaksi hänen armolleen : )


Perusjuttu: maalipesu. Sitä voi käyttää muutenkin eriasteiseksi laimennettuna.


Tässä tapauksessa koko katto maalattiin pelkällä tartuntapohjamaalilla kolmeen kertaan. Kahdesti pensselillä ja kolmas kerta telalla. Ihka ensimmäiseksi tietysti tasoitettiin häiritsevät kolot (vaikka sillä pikatasoitteella, joka löytyy jokanaisen sängyn alta : ). Jossakin on neuvottu, että oksakohdat pitää jopa leikata pois ja korvata "paikoilla", mutta ei sentään.


Mitäs sanotte, kannattiko? Ennen ja jälkeen. Nyt aion makoilla sohvalla ihailemassa sitä koko viikonlopun : ) Tämä on painanut minua niin kauan enkä voi sietää keskeneräisiä asioita, että helpotus on tosi iso.
Joskus miehistäkin on jotain hyötyä ; )

7 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti! Upea lopputulos!

  Katon maalaaminen on minulla edessä kesällä...

  VastaaPoista
 2. Kannatti, tulos on raikas ja katto kuin uusi. Maalaushommat ovat kovin työläitä, tuli ihan mieleen viime kesän hikiset urakat huuuuh....onneksi ne ovat takanapäin....=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on kyllä kivaa, kun heti näkee muutoksen. Katot on vaikeita.

   Poista
 3. Ihana valkoinen katto <3

  VastaaPoista
 4. Niin minustakin, kiitos : )

  VastaaPoista
 5. Olen käyttänyt tuota samaa remonttiohjetta polkupyöränkumin vaihtoon, eli lahjotaan naapurin mies tekemään se.=D Ei sillä, ettenkö osaisi tehdä sitä itsekkin .

  VastaaPoista

Luetuimmat : )