30.8.14

Kesäriippuvainen

Ilman hyväsäistä kesää suomalaiset olisivat varmasti melkoisia mörrimöykkyjä. Tämä kuva on "harvinainen". En ole koskaan ottanut tästä kohtaa kuvaa. Näkymä on mitätön ohikulkunäkymä ja PAM yhtäkkiä se näyttää maailman kauneimmalta ja pitää juosta sisälle hakemaan kamera. Onko sinulle käynyt niin?


Kantokin katselee sinua.


Kannolla on salaisuus. Sillä on sienikaveri. Ei mikä tahansa sieni vaan turhamainen kantosieni, jota kanto ihailee estoitta. Sienen nimi on Lady Blanca punaisella lehdykällä koristettuna.


100 vuotta vanha nuotiopannu löysi tiensä käyttötarvikkeiden joukkoon ja pääsi sadan vuoden masennuksesta ja prinsessaruususen unesta. Se on taas tarpeellinen!  Me haluamme kaikki olla tarpeellisia, mustia tai ei, mutta tarpeellisia.


Tämä on tehty oikeaan käyttöön eikä luotuun tarpeeseen. Kuka meistä haluaa täytekakun halkaisijavekotinta, jos tulee sota, maailmasta loppuu sähkö ja kaasu, mutta ruokaa voi tehdä tulella, mikäli nuotion polttamista ei kielletä otsonikerroksen säästämiseksi. Silloin se on sama lopettaa syöminen ja kaivaa pari kuoppaa : )

Parasta kesässä oli kesäkissa, jonka otin mökiltä tietysti mukaan ja nyt se on syyskissa, kohta talvikissa, kevätkissa ja uuskesäkissa...

Se kokeili kaikki nukkumapaikat mökillä. Hyvä, että en astunut päälle.
20 kommenttia:

 1. Monasti kun hiljentyy luonnossa huomaa monia hienoja yksityiskohtia. Valon hejastuksia, varjoja ja vaikka mitä. Meiltä löytyy kanssa neljän vuodenajan kissa. Tossa se vieressa suoritta just silmäpesua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, teilläkin on kissa : ) Tiedän, että oletkin taitava havaitsemaan yksityiskohtia.

   Poista
 2. Ihana kuvakertomus, tuli oikein hyvä olo ja sellainen kevyt.
  Kysyit tuossa alussa, että tuleeko jostaisn arkisesta paikasta sellainenPAM-elämys, kyllä niitä monesti tulee. Kamera ei aina tule edes mieleen, vaan sitä vain nauttii siitä tunteesta ja ajatus kiitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ajatellut jopa, että minun pitäisi joskus unohtaa koko kamera ja ruveta nauttimaan hetkistä ilman sitä. Ehkä se on tämä blogi, joka tarvitsee kuva-aineistoa : )

   Poista
 3. Joskus sitä tajuaa arjen hetken ja paikan kauneuden, mutta paljon on jäänyt kuvia ottamatta.
  Ja ihana on kissasi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on aina ihana. Kaikki kissat on : )
   Varmaan siellä teilläkin on monta upeaa näkymää arjen saatossa.

   Poista
 4. Ihana postaus. Ei tarvita mitään uutta ja suurta, kaikkein tärkeintä on pienet asiat juuri tässä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni koostuu pienistä hetkistä (kuulosti aivan postikorttilauseelta : ).

   Poista
 5. Positiivinen postaus, joka sai hymyilemään. Minulle on käynyt monesti noin, että tuttu paikka näyttää yhtäkkiä kuvattavan kauniilta, mutta minä olenkin ihan hömelön innostunut kuvaamaan vaikka mitä....=)

  Sanoissasi on paljon iloa ja huumoria, kesä on tehnyt sinulle hyvää...=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että olet luonnon jatkuva tarkkailija : ) Yritän säilyttää kesäfiiliksen, jos se kantaisi jouluun saakka iloisena.

   Poista
 6. Kiitos, tosi kiva postaus! Vimppa kuva teksteineen on tiätty paras ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa voittaa kaikki muut kuvat aina : )

   Poista
 7. kivat kuvat, kanto näyttää kieltä ja sienikin yrittää jotain flirttiä , mutta kissa se vaan on ...ihana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittää saa, mutta kissa rules : )

   Poista
 8. Moikkelis!Ihania kuvia!Minä haluan KISSAN!Nirppusta vaan en tiedä mitä sille kisulle tapahtuisi.Elihän Nirppu aikansa kissan kanssa,mutta tuntuu unohtanen ulkosalla kun niitä tavataan.Alkaa rähistä.Pitäisi olla joku tuttu kisu,vakaa,johon voisi tutustua.Sitten voisi ottaa aikuisen kissan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kissa järjestää asiansa koiran kanssa, ei siihen oikeastaan ihmistä tarvita : D Eli koira jää aluksi alakynteen ja sitten niistä tulee ystäviä : )

   Poista
 9. Vastaukset
  1. On ihana, ihan varmasti on : ) Kiitos.

   Poista
 10. Tää on aivan ihana kirjoitus kaikkine kuvineen. Tuo Kanto ja Sieni, hykerryttävä pariskunta :D

  VastaaPoista

Luetuimmat : )