31.5.15

Talviloma kesällä

Ei itikoita, ei ihmisiä, ei eläimiä, ei veneitä. Sellainen on talviloma toukokuussa mökillä. Kaiken lisäksi kaiken esivalmistelun eli mokkulan hankkimisen jälkeen unohdin läppärin laturijohdon kaupunkiin. Kaksi blogikommenttia kerkisin kirjoittaa, kun akku simahti. Uusi johto maksoi 49 €, joten päätin pärjätä kuten ennenkin:

Pelastin pörriäisen, joka iski minulle kiitokseksi silmää:


Ihmettelin keskelle tannerta noussutta uutta sientä. Mikä lie ketjusieni. Kai siinä jotain huumaavaa ainetta on, kun kaikki juoksee sen perässä tai sanoisinko hyppivät ympärillä. Voipi olla, että minäkin joku päivä osallistun uuteen rituaaliin.


Loma ei ole loma ilman auringonlaskun taikaa:


Kyllä oli ihanaa tyhjentää takki kaikesta ihmisen talvimurheesta. Huoletonta kesän alkua teillekin : )

10 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa talviloma toukokuussa. Loma on aina loma ja talvimurheiden tyhjentäminen näin keväällä onnistuu varmasti.

  Minäkin pelastan pörriäisiä. Jos ne ovat eksyneet sisätiloihin, kuljetan ne ulos juomalasin ja postikortin avulla. Mutta en minä silmäniskua ole saanut kuten sinä....=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Lasi löytyy ensimmäisenä ja sitten alkaa epätoivoisesti etsiä sitä korttia ja toivoo, ettei pörriäinen tukehdu : )

   Poista
 2. Loma on lomaa, vaikka olis sää mitä tahansa. Siis hyvää lomaa sinulle ja ihania auringonlaskuja.
  Tuollai nainen. kuvastimessa tyyliin minäkin tupatiloista pörriäiset vien ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kai ikiaikainen tapa. Ei kai niitä muita tapoja olekaan? : )

   Poista
 3. Juu, nuo sienet... Niitä on viime vuosina ilmestynyt meillekin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä meidän lapsuudesta voisi löytyä leikkejä, joista voisi tehdä trendin. Vaatii vain vähän markkinointia, koska ihminen haluaa aina pelata oli nuori tai vanha : )

   Poista
 4. Minullakin oli kolme viikkoa lomaa toukokuussa. Säät oli mitä oli, mutta loma tuntui todella pitkältä, kun luonnossa tapahtui tänä aikana niin paljon muutosta. Kohtalokkaan näköinen auringonlasku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AInakin toukokuun loma on aktiivinen, kun ei helle haittaa : )

   Poista
 5. Harvinaisen hyvät talvilomailmat ja jos hiihtää tahtoo, niin ainahan voi ostaa rullasukset =) Veden äärellä onkin hyvä aivoja tuulettaa, ajatus kirkastuu uusille asioille ja vanhat huolet painuu unhoon. Ihanaa ja rentouttavaa talvilomaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se tuli ja meni, mutta toisena päivänä on jo unohtanut kaikki murheet, kun hakkaa puita ja vääntelee kiviä.

   Poista

Luetuimmat : )