25.7.15

Kelvoton bloggari : )

Kyllä niin on harmittanut, kun ei ehdi blogiharrastuksen pariin istahtamaan. Töitäni ja tekemättömiä töitäni sen enempää luettelematta laitan muutaman kuvan.

Aamupupu syömässä pihlajan oksia, kun karsin sitä illalla enkä jaksanut siivota pois. Kaihtimien raosta kuvailin. Se söi tosi paljon pieneksi pupuksi, räpsytteli korviaan ja rapsutti takajaloillaan poskiaan - aivan kuten kani : )

Jopa kerran olen käynyt lenkillä ja sieltähän tarttui muutama silmänlepuutuskuva.

"Tupsukukka", jolla lapsena maalailimme.Tästä tulee mieleen lapsuuden kesät, kun loikimme paljan jaloin, vaikka hiekka vähän pisteli jalkapohjiin, odotimme myymäläautoa ja eskimotikkua : )


Talon myynti etenee siten, että kiinteistövälittäjä soittaa vähän väliä, että "kyllä sitä hintaa pitää pudottaa, tässä lähellä on uudempi talo ja maksaa vain sen ja sen verran". Seuraavaksi sanon, että "no mikset ole sitten saanut sitä kaupaksi?"  Tämä on niin raastavaa, kun on tunteet mukana.

Onneksi Cilla kävi kotona. Rupesi keimailemaan minulle ulkohäkin hyllyllä niin, että putosi : D

8 kommenttia:

 1. Mahtava paisti sanoisi Myrsky pupusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin sanoisi Myrsky? Eikös hän kerran ole pupun pistänytkin poskeensa, muistelen : )

   Poista
 2. Onneksi pihlajanoksat jäivät maahan, niin pupu sai niistä mukavan välipalan :). Apilamaa on kyllä ihana. Onkohan kesässä ja joulussa myös sen vuoksi niin paljon pieniä onnellisia hetkiä, että monista asioista tulee lapsuuden hyvä tunnelma mieleen?
  Voi suloista Cillaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin hoksattu. Varmasti ihmiset kantavat joulussakin lapsuuden muistoja mukanaan ja siksi se tuntuu niin tärkeältä : )

   Poista
 3. Voi Cillaa:)

  Näin kiinteistönvälittäjänä on pakko varoittaa, että nyt on huonot ajat myydä. Myyntiajat ovat pitkät, ostajat todella harkitseviä. Usein näytöissä ei käy kukaan, ja ainoa millä voi yrittää kilpailla, on hinta. Mutta, jos teillä ei ole pakkoa ja kiirettä myydä, niin silloin ei huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo hoksannut ja oikeastaan tiesin jo ennen sopimuksen allekirjoittamista, että aika on huono. Kiirettä ei ole, mutta kun on kerran päättänyt myydä, tahtoo olla malttamaton. Luotan kyllä välittäjäni ammattitaitoon, mutta sellaisiahan me ihmiset olemme, että oma koti on kuitenkin herkkä paikka ja silloin sitä tuppaa puuttumaan asioihin. Olet varmaan huomannut : )

   Poista
 4. Onneksi et siivonnut oksia niin sai pikku pupu herkutella.
  Partasutikukka =) Meillä tuo tupsukukka oli leikeissä aina partasutina. Silmä on niin tottunut jo näihin suomalaisiin "rikkakasvi" kukkiin, ettei niitten kauneutta oikein huomaakkaan. Apilakin on niin kaunis kun se saa rauhassa kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä näyttääkin aivan isän partasudilta : ) Luonnonkukat on niitä kauneimpia. Olen kerännyt niitä maljakkoon aina kun mahdollista tai sitten ihaillut vain kasvupaikalla.

   Poista

Luetuimmat : )