8.7.15

Kesäpöhinää

Koska kesä on epämääräisiä tapahtuman pätkiä, laitan epämääräisiä kuvanpätkiä.

Jopa minulla kukkii jotakin. Olen nimennyt ruusun tyttäreni mukaan, koska se kukkii aina tytön syntymäpäivänä. Kun tyttö tulee kotiin pari viikkoa myöhässä, kukkii ruusukin pari viikkoa myöhässä.


Näitä veijareita riittää joka kesä ja ne kaikkein pienimmät ilmestyvät minun ruokittavakseni : )
Tahallani laitan rajaamattoman kuva, koska se on mielestäni hauska niin.


Muistatteko vanhat postiautot.


Ja vanhat rahastuslaitteet.


Posti voi tuoda jotakin kivaa.Helppo stailaus asunnonmyynnissä: Yksi chrysanteemin oksa kukkakaupasta ja pihalta pari kukkaa.


Muuten ei sitten olekaan mennyt kuin Strömsössä. Kaukolämpöputkisto rupesi vuotamaan asuntoesittelyn alla ja päätin ostaa (=pakko) uuden lämmönvaihtimen. Kyseinen firma halusi puolet etukäteen sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ja sitten miestä ei kuulunutkaan. Olin lievässä paniikissa, kun pari tonnia oli jo siirretty. Ei vastannut puhelimeen enkä saanut ketään firmasta kiinni. Sitten tuli tekstiviesti, että siirtyi kahdella päivällä. Voitte arvata tuntemukseni. Nyt odotan kädet ristissä, että varmasti tulee. Hyvin helppoa minuakin olisi huijata! Niin helppoa! Mutta arvatkaapa lähteekö loppusumma kokonaisuudessaan ilman tiukkaa neuvottelua.

Onko teillä kokemusta huijauksesta/varkaudesta? Olen itse joutunut kaksi kertaa varkaan kanssa tekemisiin = nähnyt henkilön ja se on aivan omanlaisensa tunne, kun tajuaa, että toinen ihminen on epärehellinen. Usko ihmisen rehellisyyteen istuu niin lujassa, että ei aluksi voi uskoa todeksi, mitä tapahtui.

Säikähdys tapahtui tänä aamuna, siksi olen vieläkin järkyttynyt. Kun mielikuvitukselle antaa vallan, alkaa kaikki vaikuttaa epänormaalilta oikein salapoliisisarjan tyyliin : ).

10 kommenttia:

 1. Tuo ruususi näyttää suviruusulta, kerrotut nuokkuvat vaaleanpunaiset kukat. Kaunis se onkin.
  Toivottavasti uskosi rehellisyyteen palaa ja saat asiat hoidettua loppuun.
  Kaunis on myös tuo kukka-asetelma, niin kotimaiset värit. Mukavaa kesää sateen uhkailusta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäluulo istui syvällä. Kyttäsin koko asennuspäivän, että kaikki sujuu : D
   Kiitos samoin.

   Poista
 2. Oletkos huomannut, että tänä kesänä on harvinaisen vähän ampiaisa, leppäkerttuja ja muita pörriäisiä, ainakin meillä päin. Eilen näin vasta ensimmäisen siilinkin. Onkohan syynä leuto talvi, vai joko ihminen on ehtinyt niin paljon myrkyttää luontoa.
  Kesä aikana liikkuu kaikenlaisia huijareita normaalia enemmän. Meillä päin liikkuu "kattoremonttimiehiä", jotka käyvät tarkistelemassa taloja. Heistä on julkaistu kuvia ja varoituksia facebookissa,jopa auton rekkarit, mutta silti ovat onnistuneet tyhjentämään asuntoja ihan keskellä päivääkin meidänkin kylällä. On se ihme kun ei poliisit saa niitä kiinni, vaan täytyy yksityisten vahtia kaikkia paketti-autoja =(
  Älä nyt kumminkaan vielä hermostu, remonttimiehille sattuu aina näitä viivytyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetushan tämä oli, ettei taas ole liian luottavainen. Tarinasi oli oikein rohkaiseva : D

   Poista
 3. Huijareita on maailma täynnä, onneksi en hlökohtaisesti ole joutunut huijatuksi. Isovanhempani sen sijaan -kyseessä oli lattian hionta ja lakkaus. Numerokin oli sitten prepaid kun lähdettiin asiaa selvittämään:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi ymmärtää varsinkaan vanhuksia huijaavia. Todella ala-arvoista.

   Poista
 4. Ihana siilikuvä:)

  Toivottavasti asiat ovat järjestyneet. Remppafirmat ovat hankalia, aina aikataulut siirtyvät, eikä korjaajia näy, vaikka pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kaikki ok; huomenna voi olla että ei ole : )

   Poista
 5. Siili on niin suloinen. Onneksi et rajannut kuvaa, koska tuosta näkee niin hyvin siilin pienuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee rajatuksi liikaakin kuvia. Saattaa se oleellinen jäädä pois.

   Poista

Luetuimmat : )