9.4.16

Arvasin sen

Vaikka vannoin, että en hoida pojan perheen koiraa, jos hankkivat uuden Oton tilalle, tässä sitä ollaan:


Carlos oli näin soma pienenä, kuten aiemmin olen kertonut ja kuten me kaikki olemme olleet somia pienenä :


Nyt Carlos on ensimmäistä kertaa minulla hoidossa ja tahtomattani vertaan Ottoon, koska ovat samaa rotua. Carlos on nuori koira ja tekee erilaisia juttuja eikä selvästikään oikein tiedä, mitä minä siltä haluan.

Lenkkeilyä:Me sovimme ulkonäöllisesti oikein hyvin yhteen : ) Muksu ainakin erottaa Oton ja Carlosin. Se ei voi sietää uutta koiraa, vaikka kuinka luen sille opaslehtisiä empatiasta. Ottoa Muksu oli juuri ja juuri oppinut sietämään, mutta tämä tulee iholle ja silloin on ihan pakko sähistä ja näyttää kynttä.


Jos totta puhutaan, hiljainen ja itserakas kissa sopii minulle paremmin, koska en halua komentaa ketään enkä halua, että lenkille on lähdettävä jonkun luonnollisten tarpeiden vuoksi. Koira ansaitsee paremman ihmisen kuin minä : )12 kommenttia:

 1. Voi tuota Carloksen häntää, eihän sitä nauramatta katso =D Kyllä Muksulla on tuhat kertaa kauniimpi. Koiran pito vaatii kyllä urheilumieltä. Minäkin olen niin tyytyväinen kun ei nykyään tarvi joka säässä lähteä kakkalenkille, vaikka kova ikävä muuten onkin vielä Eetua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eetu ei varmasti katoa mielestä. Sen kyllä ymmärtää. Kyllä minäkin Ottoa ajattelen ja tämä Carlos ei tunnu samanlaiselta. Nuori ja riiviökin vielä. Alkaa heti itkemään, jos on tylsää ja silloin pitää leikkiä sen kanssa. Huoh.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Omalla tavallaan kyllä : D

   Poista
 3. Carlos näyttää vauhdikkaalta veikolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä rotu on lempeä. Sillä on nimittäin niin paljon voimaa, josta ei itsekään tiedä. Kissa tuskin uhittelisi, jos tajuaisi, että koira voisi keralla haukata vaikka pään.

   Poista
 4. Onpas ainakin komeat tassut carloksella.
  Kyllä minäkin koirasta tykkään, muttei meille tule enää koiraa. Suurin syy siihen, ettei ole paikkaa, mihin antaa hoitoon, kun on itse niin menevää sorttia, eikä koiraa voi suinkaan aina ottaa mukaan.
  Onneksi suureen koirakaipuuseen saa joskus poja perheen koiran hoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kaikista eläimistä, mutta eihän niitä tarvitse itselle ottaa. Hoitokoira onkin hyvä tapa nauttia satunnaisesti koiran seurasta : )

   Poista
 5. Kieltämättä Carlos on varsin hellyttävän näköinen kaveri.
  Tällä hetkellä meillä ei ole kissaa, eikä koiraa. Toivon mukaan kesällä pääsen taas ongelle naapurin kissojen kanssa. Kannan puutarhatuolin laiturille ja siinä me sitten kissojen kanssa sylikkäin istutaan, kehrätään ja kohoa tuijotetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hauska mielikuva sinusta ongella kissojen kanssa : ) Kaipa ne saa vähän makupalaa, jos tulee saalis?

   Poista
 6. Carlos on kyllä komea, ei sille mahda mitään! Ymmärrän hyvin sinua. Minulla ei riitä kärsivällisyys siihen koiran kouluttamiseen ja niihin toistoihin minkä se vaatii. Kissat ovat helpompia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkikoirat tarvitsevat niin paljon ihmisen järjestämää virikettä. Maaseudulla niillä on mielestäni mielekkäämpi elämä.

   Poista

Luetuimmat : )