17.5.16

Rannalla jälleen

Otan nykyisin talviloman toukokuussa, että pääsen mökille. Kissa kainaloon ja auton nokka etelään.
Olen niin läpistressaantunut kaikenmaailman asioista, että tämä tulee tosi tarpeeseen.

Pojan perhe oli täällä viikonlopun ja jäin sitten viikoksi. Lähdin katsomaan frisbee golfausta. Se käy kyllä urheilusta. Nuoret on taitavia. Kuljin vain koiran kanssa perässä.


Rata kiersi Savivuoren näkötornille saakka ja mulla särki jalkaa yöllä aika lahjakkaasti, mutta se on vain hyvää liikuntasärkyä. Ei siihen kuole.

Kissaa pitää tietysti käyttää valjaissa ulkona monta kertaa päivässä. Se tutkii joka paikan ja sitten yhtäkkiä saa hepulin ja juoksee täysillä sisälle. Eihän minun spurtti ole yhtä nopea ja siinä sitten valjaat vinkuu : )


Tuolla kivellä se västäräkki istuu. En viitsi mennä, pääsisin kyllä, ei yhtään pelota veteen putoaminen.Vesi on taas korkealla kuten joka kevät. Eihän siinä muu auttanut kuin astua veteen, kun kissa lojahti oksien ali enkä halunnut päästää valjaista irti : )


Ilmat eivät suosi, mutta ei se mitään. Minulle tulee tänne työmiehiä ja itsekin menen vähän rakentelemaan. Parasta kaikesta, että saa liikuntaa ja työasiat unohtuu. Kissa tosin varastaa telkkarituolin ja illalla piti mennä varasängylle nukkumaan, kun se näki niin makeaa unta minun sängyssäni. Hemmoteltu mokoma : )


8 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset maisemat. Hyvää lomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Toukokuu on hyvää aikaa pitää lomaa, se täytyy muistaa ensivuonna. Rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. onpa sinulla komea kisu! Ihanaa lomaa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana kissa sinulla!

  VastaaPoista
 5. Suloinen kissa! Toukokuu on niin ihanaa aikaa, etten yhtään ihmettele ihmisiä, jotka pitävät vuosilomansa tuolloin. Uskaltaisinpa minäkin :-).

  VastaaPoista
 6. Mitäpä sitä ei tekisi kissansa vuoksi ;)

  VastaaPoista
 7. Mitäpä sitä ei kissan vuoksi tekisi:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )