2.9.16

Viimetingan pihamuistoja

Viimetinka on se kaikkein tehokkain hetki. Yritän epätoivoisesti "nauttia" tästä hetkestä rakkaassa kodissa ennen muuttoa, mutta en kykene. Minulla on aina järki voittanut tunteet, koska muuta mahdollisuutta ei ole. En voi heittäytyä heikoksi. Muut saavat olla heikompia, jos minä olen heidänkin puolestaan vahva.

Pieni kiristävä ote leukaluissa otin kuvia pihasta tänään.

Tähän ei onneksi liity muistoja, koska ostin sen tänä kesänä. Joku kirjolehti.


Tämä on oikeastaan aika yököttävä. Tontin nurkalta on kaadettu koivu ja sienet tekevät tehtävänsä.


Ei-viherpeukalon kasvi. Kasvaa missä tahansa (paitsi meidän mökillä).


Typistetty pensashanhikki. Uskollisesti kukkinut 23 vuotta välillä leveänä kuin sateenvarjo, välillä pienenä.


Poika halusi ikkunansa eteen jotain aurinkosuojaa. Istutimme ensin ostopihlajan ja sitten toimme mökiltä viereen taimen. Niistä tuli uljas puurykelmä.


Asun tässä vielä pari kuukautta ja yritän etsiä uuden kodin. Sinne vien kissan kainalossani ja kodin hengen, blogini, tauluni, ryttyisen sohvani ja sähköhammasharjan. Muuttomiesten kiusalla kuskautan pianon kaupungin korkeimman talon ylimpään kerrokseen. Sehän ei mahdu hissiin.

Sitten alan kirjoittaa lehtien yleisönosastoille, kuinka naapuri lorottaa yöllä ja harrastaa jotain muutakin sopimatonta, josta lähtee epäinhimillisiä ääniä, heh. Lapset leikkii, hui, nuoret soittaa rumpuja ja kissat pissii. Oulussa niistä on tapana valittaa. Jippii: sosiaalinen elämäni ilmeisesti lisääntyy : D

12 kommenttia:

 1. Oi, en edes halua kuvitellakkaan millaista ois muuttaa pois omasta rakkaasta kodistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin nuori vielä, että ei tarvitse kuvitellakaan. Tämä on liian iso talo yksin asuttavaksi.

   Poista
 2. Kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusia avautuu, niinhän sitä sanotaan. Toivottavasti löydät uuden hyvän kodin. Paras paikka kuitenkin asua on tämmöinen vanhuksille tarkoitettu rivitalo. Meillä on rauhallista, naapuri-apu pelaa ja pihaparlamentti kokoontuu päivittäin keinulle pistämään maailman asiat järjestykseen. Kissatkin saa juosta vapaana kenenkään valittamatta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin aluksi rivitaloja, mutta aloin sitten vahvasti kallistua kerrostaloon ja sen sijaintiin. Katsotaan nyt : )

   Uutena alkuna minä tämän otankin, kuten kauniisti sanoit.

   Poista
 3. Uusi vaihe elämässä alkaa.

  Vai sellaista Oulussa tapahtuu, D! Kirjassani Uhrilehto kuvailen ilkikurisesti elämää Espoossa. Jos et ole vielä lukenut niin kannattaa. Löytyy Oulun kirjastoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olen asettunut aloilleni, kipaisen kirjastoon noutamaan kirjasi. Kiitos vinkistä : )

   Poista
 4. Itse olen asunut sekä kerros-, että rivi- ja omakotitalossa,kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Onnea ja voimia tulevaan muuttoon, se on iso homma varsinkin kun omakotitalosta muuttaa, mihin on kertynyt vaikka mitä tavaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta. Olen myös kokenut kaikki nuo asumismuodot ja perhetilanteesta paljon riippuu, missä on hyvä asua : )

   Poista
 5. Toivottavasti löydät mieleisen uuden kodin itsellesi. Ja kissallesi.

  VastaaPoista
 6. Onnea ja iloa uuteen kotiin. Viimetingan kuvia katsellessa voi fiilistellä silloin, kun ikävä menneeseen iskee (jos iskee).
  Kaikkea hyvää toivoen Piipe <3

  VastaaPoista

Luetuimmat : )