13.5.18

Hyvää toukokuun toista sunnuntaita!

Maailmassa on niin paljon äidittömiä ja lapsettomia ihmisiä, että se tekee nöyräksi, hiukan murheelliseksi ja onnelliseksi omista adoptiolapsista. Äiti on kuollut, mutta ei mielessäni. Siellä hän vaikuttaa ja alan jollakin tavalla onnekseni muistuttaa häntä enemmän ja enemmän.

Kuka tietää, minkä niminen on tämä sininen perhonen, joka tuli maistelemaan minua ja toisessa kuvassa katsoo niin veikeästi? Se tuli oikean käteni etusormelle ja kaivoin vasemmalla kameran ja värkkäsin asetukset kohdalleen ja juuri kun olin ottamassa kuvan, se lehahti iloisesti lepatellen kauemmas.Kissa on mukanani, kun hoitajan järjestäminen olisi ollut vaikeaa. Tuolla se kettu kerran juoksi ja jänis - eivät peräkkäin, mutta toisen perässä olisin voinut juosta ja toinen minun perässäni. Onneksi on tuo ihminen.


En pelkää järveä enää. Paitsi jos siinä on vaahtopäitä - sanoo ihminen.


Taivaanrannanmaalarin luontokuvia:Onneksi en katsonut Euroviisuja. Hukkaan olisi sekin aika mennyt. Taas ajelemaan Ouluun. Lapaluuhun pistää. Samanlainen oli 10 vuotta sitten eikä se mennyt ohi ilman sähköakupunktiota. Nämä kevätsiivoukset tekevät tepposia talven kangistamalle kropalle.

Mukanani on määrämittaan sahattuja (eikö ollut hienosti sanottu) lautoja, joista teen yrttipenkin pihalleni. Luulin että se on nyt ilmainen, mutta taidan maksaa laudoista sahaamisesta venähtäneenä lihaksena selässäni.

Onnellista äitienpäivää tai muuten vain päivää : )

12 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia!
  Toivotaan, että saat avun venähtäneisiin lihaksiin. Hyvää äitienpäivää meille jokaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa jo helpottaa, kun ei "riehu" : )

   Poista
 2. Kauniit kuvat♥ Surullista tosiaan on että kaikki eivät lapsia saa vaikka haluaisivat. Minulla on parikin hyvää ystävä joiden lapsettomuus on koskettanut myös itseä..monet pettymyksen kyyneleet on yhdessä vuodatettu♥ Ihanaa, aurinkoista äitienpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti hyvä ystävä heille. Ystäviä tarvitaan.

   Poista
 3. nnellista Äitienpäivää sinullekkin♥
  Minä vein Äitienpäiväruusun haudalle...ja mietin miten paljon muistutan Äitiäni♥ Päivä päivältä enemmän..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorena tuntuu että ei ole samanlainen, mutta niin vain kuitenkin : )

   Poista
 4. Ihania tunnelmakuvia.
  Äiti asuu sydämessäni, siksikö alan muuttua ulkonaisesti hänen kaksoisolennokseen. Sen on myös moni äitini tuntenut maininnut.
  Hyvä, että tiedät toimivan hoidon lapaluun vaivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ovat sanoneet, että minulla on äidin nenä, mutta ei se siihen rajoitu. Jotenkin tuntuu, että en itse menisi sanomaan kenellekään, että nenä muistuttaa jotakuta : D

   Poista
 5. Hyvää äitienpäivää sinullekin! Minua mietityttää tänä äitienpäivänä iso ilo ja vastuu olla osa sukupolvien ketjua; tyttäreni odottaa vauvaa ja joulukuussa saan pidellä sylissäni uutta pientä ihmistä, jos kaikki menee hyvin...

  VastaaPoista
 6. Sinisiipi on mutta niitä on niin monta lajia. Saattaisi olla paatsamasinisiipi.
  Mahtavat värit on taivaanrannanmaalari loihtinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset oli siivet ja pilkkuja. Kiitos tiedosta.

   Poista

Luetuimmat : )