30.6.18

Leppoisaa kesän viettoa

Ensimmäinen sato omasta kasvilaatikosta.Oli pakko ottaa salaatinlehtiä ja retiisejä jo liian pieninä. Mahtuvat loput paremmin kasvamaan.

Harjoittelua uudella kameralla. Ei vielä hallussa.Carlos oli juhannuksena hoidossa ja onneksi se alkaa jo rauhoittua. Kerran nykäisi niin että oli mummo lentää vatsalleen. Kissan ja koiran suhde on kyllä niin kuin monella työpaikalla "minä siedän sinua, koska on pakko".Miniä ja poika tulivat yllättäen työpaikalleni ja antoivat hihitellen tuon kolmen eläimen koristeen. Possu minulla oli ennastaan. Minä olen kuulemma tuo lehmä.


Ammuuuuuuuu
6 kommenttia:

 1. Tuo lahja pojalta ja minjältä kuuluu smaan sarjaan, kuin tyttären, minjakokeelaalta saama varoitustaulu: Jätä koira huomioittamatta, varo emäntää..:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vieraat voidaan haukkua ilman koiraakin ;) Aika rohkeaa : )

   Poista
 2. Onpa mainio koriste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että nuorilla on heti tullut mieleen, kenelle sen antaa : )

   Poista
 3. Hauska koriste. Vaatii kyllä huumorintajua sekä saajalta, että antajalta, mutta sitähän teillä taatusti on. Minullakin alkaa sato pikku hiljaa kypsymään, mutta vaatii jatkuvaa suojelua lehtokotiloilta, joita täällä on runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuli vain pari ötökkää sadon mukana sisälle ja palautin ne sitten ulos. Kuulostaa siltä, että olet alkanut viihtyä siellä?

   Poista

Luetuimmat : )