16.1.10

Kävelevä taideteos

Luin jostakin, että kissan puuhastelujen katselu aiheuttaa samanlaisen esteettisen nautinnon tunteen kuin taideteoksen katselu. Allekirjoitan sen täysin pienin poikkeuksin: lasin rikkominen, verhon repiminen, kukkien syöminen tai kanin niskaan hyppääminen tuo ihan toisenlaisia tunteita esiin.

Tässä vielä nukutaan:


ja tässä jo vähän heräillään


Nyt olisi aamiaisen aika, mitäs se emo kuppaa! Meidän ruokakuppi on tossa lattialla hyllyjen kulmassa ja me osoitetaan se kyllä ihan selvästi!


Tulihan se sieltä. Ai oliks tää väärä juomakuppi. Okei okei menen lattialle, ei tartte olla niin tiukkis...


Ja sitten maisemia katselemaan.


Toiset joutuu vielä pyllynpesulle, kun luppiksilta ei niin helposti aina onnistu nämä perusjutut.


Mutta kissoista oltiin puhumassa ja niiden suhteesta taiteeseen. Kas tässä kissamaalaus. Tosi näköinen : ) ja sattuman synnyttämä tilanne.


Tasapuolisuuden nimissä koiran nukkumasta koiranunesta kuva:


Ja koiranunta nukkuvan koiran koirakaverista, jota koiranunta nukkuvalla koiralla on ikävä, kun koirakaveri muutti toiseen kaupunkiin, mutta kesä tulee ja taas päästään uimaan yhdessä : )


Ihmisten pitäisi monessa suhteessa olla vähän eläimellisempiä ja kuunnella luontoa ja itseään. Siinä minullekin tavoitetta; olen harhautunut aika kauas syrjäpoluille, mutta toivoa on : )

2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan samaisen, mutta kyllä huumoria kysytään kun on viherkasvit pengottu, ruukkuja tiputettu. Ja koiruudetkin vielä tuovat oman säväyksen mukanaan syötyjen kaukosäätimien, puhelimien jne muodossa :)

    VastaaPoista
  2. Juuri niin etkä uskokaan, kuinka salamannopeasti kani puraisee johdon poikki. Olen yrittänyt antaa harhautukseksi jo valmiiksi katkaistuja johtoja, mutta aivan kuin ne tietäisivät, ettei niitä kannata puraista. Saakohan ne jotain lisäiloa haitanteosta : )

    VastaaPoista

Luetuimmat : )