14.8.10

Lokerointia

Olen usein miettinyt, että blogissani pitäisi olla jokin teema. Ei se varsinaisesti ole hyvä idea, sekavuus on ihan hyvä teema : ), mutta kuitenkin päätin erottaa juurimatkamme omaksi blogikseen. Se löytyy tuosta sivusta ja on vähän päiväkirjamainen. En edes odota sille varsinaisesti lukijoita enkä kommentointeja, mutta tietysti ne ilahduttavat. Se on vähän niin kuin tämän blogin kylkiäinen ja varmaankin päättyy sitten, kun matkamme on tehty. Ehkä se varastaa aikaa tältä blogilta seuraavat kuukaudet.

Ei muuta kuin uimaan. En havainnut Jaakon kivellä olevan mitään vaikutusta : D2 kommenttia:

  1. On mukavaa lukea kirjoituksiasi, joten uuttakin blogiasi tulee varmasti seurattua. Jännittävää aikaa teidän perheelle! Jaakko ei ole meidän rannoilla vielä käynytkään, mutta kummasti vain iltaisin on tilaa rannalla. Varmasti uidaan vielä ja pitkään ;)

    VastaaPoista
  2. Jaakko taitaa olla myöhässä tänä kesänä, yleensähän vedet viilenee Jaakonpäivän tienoilla mutta ei tällä kertaa. Sekavuus on ihan hyvä teema blogille, minun blogi sisältää kaikkea maan ja taivaan väliltä. Olen uudenkin mielenkiintoisen blogisi lukija!

    VastaaPoista

Luetuimmat : )