16.8.10

Voihan patti

Cillalla on patti mahassa enkä oikein pysty keskittymään mihinkään. Vien sen lääkäriin heti kun pääsen. Ehdotin, että se on hankkinut jonkun nikotiinikapselin, mutta minua ei uskottu. Muksulla on kiima, kun sitäkään ei ole ehditty leikata. Se on niin rakastunut jopa keittiön tuoliin ja pojan koira piti äkkiä viedä pois. Äänivariaatioilla pääsisi vaikka Savonlinnan oopperaan. Huh sentään. Ja näkisitte sen naaman: silmät kiiluu "ilosta" : D. Se lihoikin yhtäkkiä tänä kesänä ja olin jo varma, että se on pihaverkon läpi seurustellut vanhan miehen kissan kanssa : )


Tässä meidän pattimaha : [


Voiko tuo syksyn tulokin vaikuttaa näin äkkiä? On ruvennut jotenkin siipi liippaamaan maata. Hoh hoijaa.

19 kommenttia:

 1. Ai kauheeta!
  Kiikuta äkkiä hoitoon.
  Nauratti tuo sun tarinasi loppu, rakastui tuoliin (naurua) en ala, mua alkoi siis niin kauheesti naurattaa ja vielä Savonlinnan oopperatähdeksi, ai kauhee :D :D
  Mutta aika rellukoita ovat, mutta ihania :)

  VastaaPoista
 2. Patti on aina pahinta mitä kuvitella saattaa vaikka voi paljastua ihan suhtkoht viattomaksi vaivaksi.
  Tuo kissan käyttäytyminen tuossa vaiheessa on aika tuttua. Meillä oli koira hätää kärsimässä ja tyttö ei saanut yöllä nukuttua niiden aarioiden vuoksi. Tempaavasti kirjoitit.

  VastaaPoista
 3. no voihan patti!
  ja kyllä; pimeän tulon ajatus riittää, hoh hoijaa :/

  VastaaPoista
 4. En minäkään pysty mihinkään, jos Amandalla on vaikka pientäkin vaivaa. Nämä pimenevät illat ovat sietämättömiä:(

  VastaaPoista
 5. Voih! Toivotaan nyt, että on ihan vaaraton patti. Minullekin ovat lääkärit naureskelleet välillä, kun pakkaan pienestäkin vaivasta aina käymään tarkistuskierroksella tassuttelijoitten kanssa. Varma on varmaa. Susullakin on toisen kankun yläosassa patti, mutta se on kuulemma vaaraton rasvapatti. Vain jos alkaa liikoja kasvamaan ja kissaa itseään häiritsemään, se voidaan leikata pois. Vuoden on jo samanlaisena pysynyt, että välillä pääsee pelästyksellä...

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti kisulla ei ole mitään vakavaa, hän näyttää hyvinvoivalta kuvassa.
  Kyllä täälläkin unentarve on lisääntynyt, kun illat pimenevät aiemmin. Ei auta, kun mennä vähän aikaisemmin nukkumaan. Tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista
 7. Voi pattimaha parkaa, toivottavasti se on vain rasvapatti.
  Tuo kiima-ajan musisointi on ollut meilläkin tuttuakin tutumpaa. Minkäs se kissa luonnonvoimille mahtaa :) Onneksi se kestää "vain" pari viikkoa kerrallaan ja leikkaus kyllä autta asiaan.
  Häntä pystyyn vaan koko porukka, syksyhän on oikeastaan ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
 8. Tietämättömyys vetää vakavaksi tuommoisissa pattijutuissa.
  Joo, kyllä siipi kummasti ja äkkiä liippaa maan pintaa, kun syksy lähestyy. Plääh!

  VastaaPoista
 9. Keittiön tuoli kuullostaa omaperäiseltä kumppanilta. :D Edellinen kollikissani vietiin kastroitavaksi, kun se alkoi ahdistella pehmoeläintä. :)

  Toivottavasti kyseeessä on vain vaaraton rasvapatti, tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Oi ja voi, toivottavasti kyse on jostain harmittomasta. Tsemppiä teille! Aariat ovat todella mielenkiintoisia, niitä ei tosiaan kauaa viiti kuunnella.

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti Cillalla on kaikki hyvin! Kyllähän se syksy alkaa lähestyä, mutta voidaan iloita siitä, että sitten ei ole ainakaan niin kuuma :)

  VastaaPoista
 12. Ajatuksissa mukana.

  VastaaPoista
 13. Seijastiina: on se ihanaa, että pidensin ikääsi. Eikös sitä sanota, että nauru pidentää sitä : D

  Pehmyt piirto: naapurin eläinlääkäri sanoi, että hän kasteleen kissan yöksi ja sillä menee yö itseään nuollessa, mutta minusta se on liian raaka temppu. Kylppäriin voin kyllä sulkea. Sieltä se moukuna ei niin kuulu. Se, että naapurissa asuu eläinlääkäri, ei helpota tilannettamme: käymme lääkäriasemalla aivan kuten muutkin : )

  Manna: ajatellaan kynttilöitä ja kuutamoita. Patti pitää hoitaa.

  Famu falsetissa: mieluummin ottaisi itselleen vaivoja lemmikin sijasta.

  Minz: kiitos kannustuksesta. Hyvin tuo näyttää voivan, mutta kanimme kuoli tänä kesänä syöpään, jota en huomannut. Se oli arka kani eikä sitä tullut kopeloitua, kun toimi ihan normaalisti.

  Manteli: hyvä neuvo. Eilenkin otin pikku tirsat töistä tultua. Siinä vain on se haitta, ettei meinaa saada yöunia.

  Sude: niin, ei kai sille kiimakissalle voi suuttua. Se on niin luonnon armoilla : )

  Taru: syksyn tullen on ihanaa, että on hyvä harrastus, kuten sinulla valokuvaus. Kuvasi ovat voimavara meille muillekin : )

  Sirpa ja Kollo: meillä piti kerran laittaa yksi pehmonalle roskiin, kun poikakissa otti sen vaimokseen. En ruvennut pesemään : )

  Elisa: kyllä aarioita päivällä kuuntelee, mutta ei yöllä : )

  Sesse: syksy on hyvä aika, mutta tämä ensi tunne aina tulee niin äkkiä samoin kuin helmikuussa ilo yhtäkkiä lisääntyvästä valoisuudesta : )

  Tiuku: nyt minä vasta olenkin huolestunut, kun kaikki tukevat : ) Kiitos kuitenkin.

  VastaaPoista
 14. Miten on mirrin laita, joko on rauhoittunut?
  Mietin tuota pattia pitkään, kuten nytkin, toivon että se on jotain muuta kuin vakavaa, olen kissojeni vuoksi itsekin murehtinut ja itkenyt, viimeksi kun tuli peetukissani sokeaksi, ja ystävä vei sen lääkäriin, nytkin vedet silmissä sitä muistan, että miks pitääkin olla näin herkkä, mutta sellasia me ollaan.
  Peetu jouduttiin sitten lopettamaan, ja näin vuosienkin jälkeen kaipaan sitä vierelleni kehräämään.
  Jaksamista teille ja hyvää parempaa päivää :)

  VastaaPoista
 15. Seijastiina: menemme ylihuomenna lääkäriin, mutta en usko, että on mitään vakavaa. Nuori kissahan se on ja käyttäytyy normaalisti : )

  VastaaPoista
 16. tiuku18.8.10

  Elokuussa kaksi vuotta aikaisemmin ja kaksi päivää myöhemmin oli minunkin hääpäiväni. Ja oli hyvin kaunis ja lämmin päivä, joten saatoimme juhlia pihalla ja puutarhassa.
  Rasvapatit kissoilla on aika yleisiä ja vaarattomia.

  VastaaPoista
 17. Tiuku: ihania muistoja - molemmilla.

  VastaaPoista
 18. Harmillakin oli joku aika sitten patteja kaulassa ja koska kyseessä on jo iäkäs kissa, huoli oli suuri. Ne kuitenkin paljastuivat turvonneiksi sylkirauhasiksi ja hävisivät antibioottikuurilla. :)

  Tsemppiä siis Cillalle lääkäriin <3

  VastaaPoista
 19. Toivotaan, ettei Cillan patti ole mitään vakavaa (ainahan sitä ensimmäiseksi pelkää pahinta, mutta onneksi useimmiten käy parhain päin). Hih, tuo kertomuksen loppu oli aika hauska. :)

  VastaaPoista

Luetuimmat : )