21.8.10

Patiton katti

Nuoret käyttivät Cillaa lääkärissä, kun olin töissä. Näin se oli heittäytynyt tutkimuspöydälle, mikä oli hymyilyttänyt lääkäriä kovasti:

Diagnoosi: turvonnut miekkalisäke eli joku rintalastan alaosa? Ehkä se on joskus murtunut, mitä emme ole kyllä havainneet. Tai napatyrä? mutta sehän leikattiin jo nuorena kuntoon. Ja pahin vaihtoehto kuulemma: jokin painaa sisältäpäin rintalastaa? Tarkkailuun. Tarkkailemme mielellämme, kun Cilla niin tykkää kopeloinnista : )  Oma diagnoosini: ei syytä huoleen : )

Minut poimittiin työmatkalta kyytiin kävellessäni kotiin. Otin kyydin vastaan, kun jalastani on tullut kroonisesti kipeä. Tässä istun takapenkillä Cillan ja skeittilaudan vieressä. Cilla sanoo minulle: hei emo, tässä minä olen ja kaikki on ihan hyvin, älä ole huolissasi, purr.


Kotona Muksu meni boxiin nukkumaan varmaankin ajatellen, että "jos tämä boxi vielä tästä talosta liikahtaa, minä lähden mukaan. Epistä, että Cilla pääsee koko ajan. Ensin se häipyy moneksi päiväksi näyttelyyn, eihän se edes ole niin kaunis kuin minä ja taas se kävi jossakin ja kaikki ovat niin salaperäisiä eikä mulle kerrota mitään. "


Ehdin tunnin kävellä ennen kyytiin poimimista ja hauska oli kulkea, kun ei aina tiennyt, minkä tien valitsee, joten valitsin sen, mikä tuntui mukavammalta. Mustikkatie on mukavamman kuuloinen. Olisipa hyvä, kun metsässäkin olisi opasteet, niin marjat löytäisi paremmin ja tietysti ulkomaalaisille poimijoille englanniksi : )


Tuonne ei onneksi tarvitse kääntyä, kun osoittavat samaan suuntaan, hui. Toisaalta, näkisin, onko lapsuuden mehiläisestäni värkätty kimalainen. On se niin väärin, kun vanhat opit menevät sekaisin.


Jahas, puolukkatietä ei kannattanutkaan valita, koska kaikki puolukat oli heitetty puuhun:

6 kommenttia:

 1. Cilla on varmaan ihan mielissään, kun pääsi erikoiskopeloinnin kohteeksi :) Tietäähän se ylenpalttista hellittelyä ja lellittelyä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun et ole huolissasi Cillasta.
  Muksukin on niin suloinen, kauniita kissoja!
  Ai puolukat oli puussa, no ne oli varmaan happamia(sanoi kettu pihlajanmarjoista):D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa jos pääsitte vain säikähdyksellä! Kukapa ei rapsutuksesta tykkäisi ;) Somia tien nimiä siellä. Minä olisin aina halunnut asua vadelmatiellä, se on niin suloisen kuuloista ♥

  VastaaPoista
 4. Sude: niin juuri, se on erittäin mielellään "potilas" : )

  Sesse: hyvä vertaus. Mahtaa kettua oikeasti harmittaa : )

  Elisa: itse asun oikein mukavalla, eläimeen liittyvällä tiellä, mutta en viitsi tässä kuitenkaan osoitettani kertoa : ). Vadelma vaikuttaa myös hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Ihana juttu Mayo!
  Kyllä Cilla on suloinen,mieli tekis rapsuttaa :)
  Itse asun marjatiellä, täällä on myös tuo puolukkatie, ja tämä paikka missä asun on Mustikkahaka. :)

  VastaaPoista
 6. Seijastiina: marjat ovat terveellisiä asua : ))

  VastaaPoista

Luetuimmat : )