21.11.10

Kateus

Minä tunsin kateutta. Minä kadehdin sitä tunnetta, mikä näillä miehillä täytyi olla soittaessaan siinä auringossa, meren sylissä ja vapaan tuulen puhaltaessa. He soittivat selvästikin pelkästä ilosta, kauempana turistirannasta:


Kuljin kuuloetäisyydellä ja tutkin eroosiota : )


Katselin Karibian meren aaltoja ja nautin.


Haikein mielin lähdin kävelemään pois. Näin sieluni silmin itseni hyppäämässä heidän joukkoonsa soittamaan. Olenko minä valinnut vääränlaisen elämän?8 kommenttia:

 1. Valitaanko me itse vai elämäkö tekee valinnat puolestamme.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla elämä aikamoista jossittelua jos sille tielle lähtee.. Kaikkia valintoja ei tehdä edes itse, joten tehdään elämästämme niin hyvä kuin voidaan, eikö? Tuo alin kuva on aivan uskomattoman ihana.. voisin tuijottaa sitä vaikka vuorokauden, huoh!

  VastaaPoista
 3. Olet kuitenkin saanut iloita lomasta siellä :)Lämpimältä näyttää. Tervetuloa kuitenkin tänne kotosuomeen, lumen ja loskan keskelle :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia, voin melkein kuulla soitinten rytmin ja meren kuohut.

  VastaaPoista
 5. Kauniita tunnelmia... voi kunpa oisi saanut olla mukaanaa... kadehdin sinua:)

  VastaaPoista
 6. Pehmyt piirto: sekä että : )

  Elisa: perusjuttuihin ei voi vaikuttaa, mutta rohkeampi voisi joissakin tienhaaroissa olla : )

  Sesse: en minä oikeasti ollut kateellinen, tuli vain sellainen haikea olo, kun en uskaltanut valita muusikon tietä enkä oikein saanut siihen mahdollisuuksiakaan lapsena : )

  Manteli: en oikein kehdannut jäädä heidän lähettyvilleen oleilemaan, vaikka tuskin he edes havaitsivat minua.

  Ulleriina: näinpäinkö se nyt kääntyi : D

  VastaaPoista
 7. olin heti tuolla meren rannalla ja kuulin rumpujen soivan. ihastuttavan kirkas kuva, helmeilevä. kivissä luonnon oma jälki eroosio.
  ihminen luo taidetta, luonto päihittää ihmisen 6-0.
  hyvä luonto! Ja hyvä ihminen! Mielenkiintoinen ajatus, Olenko valinnut vääränlaisen elämän????
  herätti monia ajatuksia. Kuinka monta mahdollisuutta on valita itse omanlaisensa elämä?

  Vasta aikuisena voi alkaa tekemään omia valintoja, siiheksi olemme jo mallitettu, muokattu, opettettu, määrätynlaisiin asenteisiin. Silti uskon, että voimme muuttaa lähinnä asenteita jopa elämän lopuun asti.

  VastaaPoista
 8. Aikatherine: lapsi saatetaan ohjata niin ahtaalle polulle, että hän ei ole kykenevä rohkeisiin päätöksiin ennen kuin on "liian myöhäistä". Mutta onneksi jokainen ennemmin tai myöhemmin pystyy tekemään elämästään laadukasta, oman näköisensä elämän : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )