29.12.10

Oton murheet jatkuvat

Nyt oli pakko kirjoittaa jotakin, että pääsen katselemasta edellistä tekstiäni "joulu on tänään". Huh, onneksi ei ole. Oli ja meni ja tässä tiivistettynä huippuhetket:Kuinka sitten kävikään heti arkena: Otto-koira sai kirjaimellisesti selkäänsä. Heti astuttuaan koirapuiston portista sisään, iso koira hyökkäsi raivoissaan Oton päälle eikä sitä saanut irti poika, pojan avecci eikä koiran omistajaemäntä. Lopulta koiran isäntä juoksi hätiin ja kiskoi lonkista koiransa irti. Otolle lääkärireissu, paljon haavoja selkä täynnä, tulehdus- ja kuoliovaara ja runsaasti lääkkeitä. Se piti nukuttaa, että saivat karvat leikatuksi alueelta. Selkä oli aivan turvoksissa.Tässä on melkein lohduteltu toisen koiran omistajaa, joka arvelee, että koirapuistossa oli ollut juoksuaikainen koira, mikä aiheutti raivokohtauksen toista urosta kohtaan. Eläimet on eläimiä. Onneksi Kalle ei mennyt edellä. Se olisi joko syöty suupalaksi tai se olisi ollut liian mitätön vastustajaksi.
Tässä Otto vielä meillä jouluna lepäilemässä. Kiipesi itse juuri sopivan kokoiseen tuoliin. Toivotaan, että selkä paranee eikä iho mene kuolioon. Otto on nyt murheellistakin murheellisemman näköinen : (


Jos vuosi loppuu huonosti, se alkaa hyvin - olen kuullut.

12 kommenttia:

 1. Voi Otto-poikaa. Tunnen tunteesi, tuo meidän Konnakin on saanut tuntea toisen koiran hampaat nahassaan, mutta ei noin pahasti kuin Otto.

  Jospa se Uusi Vuosi tuo parempaa tullessaan, Hyvää sellaista sinulle ja Otolle.

  VastaaPoista
 2. Oij mustasukkaisuuden uhri siis, no ensi vuonna elämä hymyilee taas.

  VastaaPoista
 3. Voi otto-parkaa, hyvin murheelliselta hän näyttää, toivottavasti voi jo paremmin. Terveisiä meidän freteiltä Otolle♥

  VastaaPoista
 4. Voi kamaluus millainen koirapuistokokemus! Otto-parka pääsee juuri ovesta sisälle kun joutuukin piestyksi oikein olan takaa! :(

  Maksaako hyökänneen koiran omistajat eläinlääkärikorvauksia, vai kuinka olette toimineet?

  Paljon tsemppiä suloiselle Otolle!
  Näiden karvaisten kanssa sattuu ja tapahtuu, yllättäviäkin tilanteita voi tulla aina eteen!

  VastaaPoista
 5. Pehmyt piirto: Otto on niin kiltti, ettei osaa puolustautua ja vartaloltaan vähän kömpelökin, joten iso koira sai "rauhassa" pureskella poskihampaillaan selkänahan tohjoksi.
  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle : )

  Ari: sodassa ja rakkaudessa on kaikki luvallista?

  Manteli: Tuossa kuvassa hän on vielä terve. Kiitos frettiterveisistä. Ne olivat ihania kuvassasi. Toivottavasti saamme nähdä niitä lisää : )

  Marika: ikäväähän tässä on se, että uskaltaako sinne puistoon enää mennä. Toisen koiran omistajat ovat maksaneet kaikki kulut, vaikka vakuutus ei kuulemma korvaa koirapuistotapauksia. Heidänkin koiransa on kuulemma apaattinen ja sanoinkin, etteivät liikaa moittisi : ). Se on tehnyt virheen, joka vei juoksussa olleen koiran sinne puistoon. Urokset kuulemma haistavat vielä vuorokauden päästä, jos siellä on sellainen morsian ollut : )

  VastaaPoista
 6. Suloinen, hurmaava Otto! Pikaista paranemista! Kaikki karvakuononi pitävät tassua ylhäällä puolestasi.

  VastaaPoista
 7. Voi Otto-reppana! :( Tässä on taas yksi syy, miksi en itse koirapuistoista tykkää. Koirat ovat koiria, ja koirat eivät tosiaankaan ole kaikkien toisten koirien kanssa kavereita, oli juoksuja tai ei. Eikä niitten tarvitsekaan olla. Itse käyn juoksuttamassa omia koiria puistossa vain, jos tiedän siellä olevan meille tuttuja muita koiria. Vaikka koira olisi aina ennen tullut kaikkien vieraiden koirien kanssa toimeen, se ei tarkoita, että jatkossakin näin olisi. Tosi harmillinen tapaus kyllä.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Eikö ihmiset ole jo oppineet,että juoksussa olevaa narttua EI saa viedä tarhaan!Vihastuttaa tuollainen.Johan tarhan säännöissä se kielletään.
  Otto-reppana...Toivottavasti kivut pian hellittävät.Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Paranemista otto-raukalle ja terveiset Kaimalta (meiän Otto-kisulta) ja muilta karvakuonoilta!

  VastaaPoista
 10. Voihan hirvitys! Toivotan Otolle pikaista paranemista ja hellän rapsutuksen...
  Ja Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Voi miten ikävä tapaus. Toivottavasti lääkitys tepsii.
  Parempaa uutta vuotta ja pikaista paranemista Otolle!

  VastaaPoista
 12. Tiuku: karvakuonoille kiitos, se alkaa tehota.

  Minz: Ottohan ei ole minun koira, vaan olen sen "mummo" : D. Itse en uskaltaisi sinne puistoon mennä.

  Soile: kaikki eivät näköjään tunne eläinten käytöstä tarpeeksi pitääkseen juoksuaikaan koiransa puistosta pois. Luulevat turhaksi säännöksi.

  Sesse: terveiset lämmittävät Ottoa : )

  Pirjo: kiitos samoin - rapsutus sinnekin : D

  Miranda: lääkkeet rupesivat oksettamaan... Piti vaihtaa.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )