24.7.11

Poikkeuksellinen kannanottoni

Nuorten äitinä mielessäni pyörii Norjan tapahtumat koko ajan. Varmasti muillakin. Normaalisti en blogissani ota kantaa asioihin, mutta nyt ihmettelen muutamia asioita. Miksi poliisilla kesti niin kauan mennä saarelle? Miksi sanotaan, että rangaistus voi olla JOPA 21 vuotta. 21 vuotta! Hyvällä käytöksellä hän pääsee varmasti vapaaksi jo aikaisemmin, kun on vienyt lähes sadan ihmisen hengen ja pilannut heidän omaistensa elämän.

Lisäksi olen huolissani eräiden suomalaisten (perus-) asenteesta. Eikö se ole omiaan kiihottamaan tapahtuman kaltaiseen toimintaan? Asioilla kiihkoilu ja mässäily myös on pahasta. Eilen aamulla soi ovikello ja siellä seisoi kaksi ihanan herttaista mummelia. He ojensivat minulle vihkosta, joka kertoi väkivallasta. He olivat jehovan todistajia, jotka sanoivat, että asia on erittäin ajankohtainen. Sanoin kiitos ei, mieleni teki halata iäkkäitä mummeleita, mutta kiitos ei. En kestä varsinkaan juuri nyt yhtään lisää aiheesta väkivalta.

Tämän kuvan laitan kunnioittaen nuorten muistoa.


4 kommenttia:

 1. On todella ikävää, millaiseksi maailma on mennyt, vihaa on paljon ja viattomat saa kärsiä siitä! Ja niin usein juuri nuoret :(

  VastaaPoista
 2. Murheellista!
  Miksi?

  VastaaPoista
 3. Olet aivan oikeassa. Itse en oikein edes kestä lukea noita uutisia :( Toivottavasti tekijä saa kovimman mahdollisen rangaistuksen.

  VastaaPoista
 4. Minä en ole kuin pintapuolisesti lukenut mitä on tapahtunut, joten en tästä tiedä paljoakaan.. Surullista kuinka näitä ei pystytä mitenkään estämään.. :(

  VastaaPoista

Luetuimmat : )