6.8.11

Minne haluaisit matkustaa?

Kysymys vaikuttaa helpolta, mutta jos sitä vaikeutetaan sen verran, että sanotaan, että se olisi elämäsi viimeinen matka ja rahasta viis. Näitä herätti Sude miettimään blogissaan "nakatessaan" minua leivoksella ja kertoessaan itse omasta matkahaaveestaan vakavahkoon sävyyn. Lähes ahdistaa, kun en halua matkustaa minnekään - tällä hetkellä : )

Toinen tunnustukseen liittyvä kysymys oli lempiväri. Rakastan kaikkia värejä; kauneutta, rumankauneutta, kuvia...sokeus olisi pahinta, mitä voisin kuvitella.


Kolmas kysymys oli lempiruoka. Tietysti tämä Suden leivos.


Tai äidin leipoma tuore, vielä hiukan lämmin ruisleipä, jonka päälle on sipaistu roheva siivu kylmää sianlihaa. Niillä eväillä jaksoi kävellä pakkasessa kansakouluun kolme kilometriä : )

Eläinrakkaana lähetän tunnustuksen kysymyksineen tällä kertaa blogeille


6 kommenttia:

 1. Matkoille on aikansa ja aina ei halua matkustaa. Koti on kuitenkin maailman paras paikka - olkoon se missä tahansa :))

  VastaaPoista
 2. Hyvin vastasit .
  Näin on, Borta bra men hemma bäst!

  VastaaPoista
 3. Apua! Olen niin uusi blogimaailmassa kommunikoija, etten tiedä mitä teen :D Kopioin tuon kuvan omaan blogiin ja vastaan kysymyksiin? Anteeksi oma tyhmyys..

  VastaaPoista
 4. Elegia: minä en liikahda minnekään, jos ei huvita. Se on varma se!

  Sylvi: hemma bäst totta tosiaan : )

  Hillastiina: olet saanut tunnustuksen eikä sinun ole "pakko" tehdä mitään : ). Voit painaa kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä, kopioida ja tallentaa sen omalle levyllesi. Voit tehdä asiasta jutun, tallentaa kuvan ja vastata kysymyksiin sekä lähettää viestiä eteenpäin eli käydä kertomassa vastaanottajille, että ovat saaneet sellaisen. Tämä on leikkimielistä ja hauskaa, mutta oikeasti annoin tunnustuksen blogillesi ihan vakavissani : ) Haluan, että kaikki eläinrakkaat ihmiset löytävät blogisi : )
  Kaikki bloggaajat eivät pidä tunnustuksista juuri edelleenlähettämisen vuoksi ja silloinhan sitä ei tarvitse huomioida ollenkaan : )

  VastaaPoista
 5. Ihan hyvä oppia näitä asioita :) Välillä on ihan kiva kirjoittaa edes pieni pätkä jotain muuta kuin eläinasiaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)Hyviä vastauksia sinulla vaikeisiin kysymyksiin, tai ainakin ensimäinen on vaikea..
  Miepä alan miettimään..

  VastaaPoista

Luetuimmat : )