6.9.11

Alkukirjaimet - NE

Hyvät NEuvot kalliit tulivat tarpeeseen matkalla vuosi sitten. Lentokoneessa oli jokin vesiongelma ja niin sitten veeceessä oli juomavesipulloja. Kahviakaan emme saaneet. Samoin hotellissa loppui vesi ja siellä oli vähän isompia pulloja. 


Onneksi kaikki NEsteet eivät loppuneet:NEuvottomaksi vetää, kun yksinkertainen, jokapäiväinen asia puuttuu, mutta niinhän se puuttuu miljoonilta? ihmisiltä maailmassa.

8 kommenttia:

 1. Ainakin vesi on kaikille elintärkeää! Jokin muukin neste ...

  VastaaPoista
 2. No, onneksi neuvot löytyivät.

  VastaaPoista
 3. Vesi vanhin voitehista. Nestehukka on pahasta

  VastaaPoista
 4. Olen huomannut,että vesikatkoksen aikana tajuaa,kuinka riippuvainen sitä vedestä on.Jos ei muuhun sitä juuri silloin kaipaa,niin varmasti alkaa tekemään kahvia mieli.

  VastaaPoista
 5. Vesi on arvaamattoman tärkeää. Sen puuttuminen tuntuu mahdottomalta tilanteelta, kun on tottunut, että sitä aina saa.

  VastaaPoista
 6. Johan on ollut vastusta veden saannin kanssa.
  Tärkeyden huomaa, kun puuttuu.
  Kerran lomakohteemme hotellissa oli vesikatkos pari päivää..suihkuun ei päässyt.

  VastaaPoista
 7. Vesi tärkein NEsteistä, paitsi silloin kun on lentokoneessa --

  VastaaPoista
 8. Niinpä, sitä vaan pitää joitain asioita ihan itsestäänselvyytenä, kunnes käy jotain, mikä havahduttaa. Meillä on usein sähkökatkoksia, ei kuitenkaan onneksi pitkiä, ja vettä ei sähkökatkoksen aikaan raanasta tule :-( Pidemmän katkoksen aikana menisi taatusti hermot, sen verran tärkeästä NEsteestä on kyse.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )