10.9.11

Mestarisuunnittelija Muksu

Muksun hymylle ei tullut loppua, kun se hoksasi, että nyt suunnitellaan lintulautaa ja se halusi olla pääarkkitehtina asiassa.


Kaivoin esiin pojan koulussa tekemän lintulaudan ja ajattelin ottaa sen käyttöön. Toin suojavärikartan kotiin katsottavaksi ja Muksu ei hievahtanutkaan mökin vierestä. Muksun mielestä tämä juttu oli vuoden paras asia. Oikeastaan ihan sama minkä värinen, kunhan se vetää puoleensa pulleita tipusia, joilta lentelee siemeniä nokasta, kun ne maiskuttavat ja lihovat Muksulle sopiviksi suupaloiksi. Tosin näin ei ole vielä käynyt, mutta vielä se päivä koittaa.

Muksun mielestä mökistä puuttuu ovet. Siis sellaiset, joista pääsee sisään, mutta ei ulos : ) Hän voisi sitten käydä tipuset päästämässä - siis ne pulleat.


Mee jo sinne maalikauppaan, minä vahdin tätä työmaata ja jatkan mielikuvaharjoittelua...punaisia, kirjavia, pyöreitä, pyöreitä...

12 kommenttia:

 1. Kyllä katti tajuaa, että sille ruokapöytää siinä tehdään :)Että osaakin olla tyytyväisen näköinen.On niin nätti kissa, voisin meidän Armaksen vaihtaa siihen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ilme kissalla! <3 Taitaa tosiaan tietää kelle tuosta tehdään ravintolaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen Muksu!
  Meillä valitettavasti on nuorin ja nyt ainoa kissa saanut kaksi lintua kiinni, mä en tykkää ollenkaan :( Tyytyis vaan hiiriin!
  Tosin ei sekään ollut kivaa, kun se toi elävän hiiren sisälle ja hiiri vikisi, meiän oli pakko tytön kanssa pelastaa se ja viedä ulos :)

  VastaaPoista
 4. Tästä sain kunnon aamuhymyilyt! Amanda on samaa mieltä Muksun kanssa, siksi minulla ei ole minkäänlaista lintulautaa. Onneksi hyvät naapurit syöttävät lintuja koko talven.

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin muhkea hymy!

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno hymy viimisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 7. Näin leveää hymyä en ole kissalla nähnyt, varmasti Muksu näkee päiväunia tinteistä:)

  VastaaPoista
 8. Ai että miten veikeitä kuvia ja ilmeitä!

  VastaaPoista
 9. Voi miten onkaan mairea ilme! :)

  VastaaPoista
 10. Yhtä hymyä silmiä myöten on kissasi(:

  VastaaPoista
 11. Vaan on teillä aivan ihana Muksu!

  VastaaPoista
 12. Juu, tiedän, että sanavarmistus voi olla hankalaa, mutta oli pakko se laittaa. Linkistä kyllä löytyy selityskin asiaan.;)
  Ja monet luulevat epäonnistuneensa kommentoinnissaan, kun kommentti ei näykään heti blogissani. Ei näy, ellei lopussa ole sj. Sille löytyy selitys blogini esittelytekstissä oikealla ylhäällä.:)

  VastaaPoista

Luetuimmat : )