29.10.11

Lady Kaka

Järjestimme omat huippumallikilpailut. Osallistujia oli vain kaksi ja vain toinen suostui kuvaajan ehdotuksiin pukeutumisen osalta, mutta kertoi, että hyvin hyvin mielellään edustaa rehevämpien mallien luokkaa, koska hänen armolleen ei sovi ravinnon suhteen rajoitettu elämä.


Sopimattomiin kuviin hän ei suostu, joten housuosasto on vielä ratkaistava.

Kilpailun ainoana sääntöihin suostuvana ehdokkaana Lady Kaka solmi mallisopimuksen, johon tuli erityisehtoja: mahdollisuus kieltäytyä matkustelusta, oikeus pysyä rehevien luokassa, vaatteiksi vain turkiksia, mieluiten norjalaisen metsäkissan. Kiivasta tassunvääntöä aiheutti Ladyn esitys ruoka-automaatista, josta saisi ruokaa aina kun Kaka haluaa. Siihen ei mallitoimisto suostunut. Vastineeksi luvattiin piiitkät lomat ja lepotauot : ) 

Lady Cilla hymyili taustalla viiksiinsä. Hänellä ON jo kaikki edut ilman mitään velvollisuuksia. 

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Silitykset somalle Lady Kakalle.

  VastaaPoista
 2. Siellä olis asiaa valtakunnansovittelijalle. Työläisen etuuksia selvästi poljetaan, kun ei suostuta ruokinta-automaattiin. Ei muuta kuin lakko päälle :)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Sudeen; lakkoon vaan! Kyllä rehevien luokassa täytyy saada myös ruokinta-automaatti!!
  ;D

  VastaaPoista
 4. Hih hih!Mainiota!

  VastaaPoista
 5. Oijoi. Kukahan meidän poppoosta suostuisi edes jossain määrin puettavaksi. :D

  VastaaPoista
 6. Ei oo tosi, IHANA!!! :)

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitoksia kaikille kommentoijille.
  Tässä tapauksessa työntekijäpuolen vaatimus koituisi hänelle itselleen turmioksi ja työnantaja viisaasti kieltäytyy : D. Sitäpaitsi voiko kissa mennä lakkoon, kun se ei tee mitään : )

  Mekko päätyi kissan päälle, kun keräsin kirpputorille vietävää ja tytär hoksasi, että hänen mekkonsa passaa hyvin Muksulle. En sitten halunnut antaa pois koko mekkoa : )

  VastaaPoista

Luetuimmat : )