6.7.12

Hiekkatie

Siirryn näkymättömän seinän läpi ajassa taaksepäin.Tuijotan edessäni olevaa autoa ja etsin epätoivoisesti kameraa laukustani. Saan sen käsiini viime hetkellä ennen kääntymistä liikennevaloista oikealle. Siinä ajaa onnellinen ihminen hiekkatietä pitkin uuden autonsa kanssa. Hän on juuri polttanut Norttia oranssista topasta ja miettii, milloin ehtisi paikata kalaverkon. Nyt kun on kesä ja ehtisi viedä pojan kalaan. Uusi ruutupaita tuntuu mukavalta, kun auto on aika kuuma näin keskikesällä. Uskomaton se Kennedyn murha, pitääkin lukea Itä-Häme tarkkaan vai pitäisikö lainata Keskisuomalainen naapurin Einarilta. Niin vaimo, onkohan se käynyt tekemässä saunavastoja, kun lupasi, pääsisinkin vaimon kanssa saunaan ja pitäisikö mennä iltamiin laittamaan jalalla koreasti. Tyttö voisi katsoa pojan perään. - Hetki meni ohi ja jatkoin matkaa ilmastoidussa autossani. Kaikki oli toisin.Nykyisyydessä on puolensa. Nuorin lapseni täytti 20 vuotta. Ihanaa antaa osa vastuusta lapsille. Se osa, joka heille kuuluu. Minulla ei ole enää voimaa kaikkea vastuuta kantaa.

Soittajatyttäreni pyykkipoikakeksintö:


Kesä on siinä vaiheessa, jolloin tiimalasin yläosa on täynnä ja se on juuri käännetty. Hymypäiviä kaikille : )16 kommenttia:

 1. Vai Itä-Häme! Täällä sitä muuten luetaan edelleen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on lehti elossa vielä : D

   Poista
 2. Tuo auto kuuluisi kyllä mutkittelevalle hiekkatielle. Tuossa asvaltilla liikennevaloissa se näyttää ihan eksyneeltä ja surulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluisi. Minusta olisi hurjan hauska ajaa tuollaisella hiekkatietä pitkin. Muuten tarinani oli fiktiivinen, lapsuuteeni ei kuulunut autoa : )

   Poista
 3. Täällähän tämä pirkko, vastavierailulla. Meillä on paljon yhteistä, ainakin 20 vuotiaat lapset ja kissat;) Kirjoitat tosi mukavasti, tämäkin tarina on niin hauska ja todenmakuinen. Lukijaksi liityin, ilmanmuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän sitä onkin jo yhteistä eikä muuta tarvitakaan : ) Tervetuloa!

   Poista
 4. Ihana hetki menneisyydestä :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista se oli 60-luvulla - muistaakseni, vaikkei omakohtaisesti juuri tuollaista.

   Poista
 5. kaunis kuva perhosesta tuolla alempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen aikonut sen välillä jo poistaa : )

   Poista
 6. kaunis kuva perhosesta tuolla alempana.

  VastaaPoista
 7. Kiitos nostalgiahetkestä.
  Todellakin tiimalasi on käännetty, yöt alkavat pimentyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeinä öinä nukuttaa paremmin : )

   Poista
 8. Hyvin sanottu, kesä on just nyt.

  Kuivatkin ruusut ovatkauniita, siun sanasi ovat kauniita. Tänne palaan uudeestaan. Kiitos kivasta unettoman yölukuhetkestä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanat vievät ihmisen mielikuvituksen maahan. Kiitos.

   Poista

Luetuimmat : )