12.8.12

Lihanhimo kuvattuna

Ei kaivanne sanoja.


Tällaisia petoja vaanii metsissämme viattomien aavistamatta, mitä seuraavaksi tapahtuu : ) Jos olisin kohde, kangistuisin pelkästä katseesta.


Noh, varpunen siinä hyppelehti kavereittensa kanssa joko tietoisena tai tietämättä julmasta saalistajasta, joka ehti jo kuvitella, että paisti pomppii suoraan suuhun. Olisin saanut huudella ksskssiä ja kolistella ruokakuppia, Cilla ei olisi korvaansa liikauttanut. Olin valmistautunut pamauttamaan ikkunaa, jos tipureppana tosissaan olisi ollut vaarassa, mutta onneksi ne lehahtivat lentoon : )


8 kommenttia:

 1. Näitä tilanteita näkee meidänkin pihassa päivittäin. Harakoiden kanssa onkin sitten toisin päin. Ne käyvät oikein perhekuntana kissojeni häntien kimppuun ja saan olla vähän väliä kissoja pelastamassa niitten hyökkäyksiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, harakka voi nokkaista vaikka silmään. Parempi pelastaa : )

   Poista
 2. Hurjaa vaanimista. Kissat ovat kyllä kovia metsästäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisikohan tuo oikeasti edes varpusta kiinni : D

   Poista
 3. Kun minä loukulla uhkasin pihassamme kulkevaa kissaa, kissan omistaja pyysi pitämään koiraani kiinni. Niinpä. Tosiasiassa koiruli ei ole irti ellei se säntää terassilta (nyt portitettu) takapihan maastoon kissan havaittuaan. Suo siellä, vetelä täällä. Onneksi ei koira kuitenkaan ole vakivieras naapurin pihalla niinkuin heidän kisulinsa meillä.
  Kissa on luonnostaan saalistaja. Ja minkäs vietilleen voi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä, jos kissa ja koira haluaisivat olla ystäviä? : )

   Poista
 4. Hohoo mikä kiilu silmissä, tuo pimeä kuva on ihan pelottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri tiikeri viidakossa : )

   Poista

Luetuimmat : )