11.8.12

Taivaskäsitys

Katsoin eilen uusintana "hyvät ja huonot uutiset", joka on lempiohjelmiani lähinnä harmaan kirjailijan vuoksi. Siinä nousi esiin hyviä ajatuksia taivaasta ja kuinka koko käsitys pitäisi päivittää nykyaikaan. Voiko kukaan nykyihminen viihtyä palmupuiden katveessa villieläimiä silitellen kahta päivää kauempaa. Sellaista mielikuvaa ainakin minun lapsuudessani tarjoiltiin vaihtoehtona tuliselle pätsille. Pitäisi keksiä uusi taivas, jota kohti sinnittelisimme : )

Katson muutakin; olen fanittanut ikuisesti Rollareita. Pari viikkoa sitten tuli telkkarista tosi hyvä "Shine A Light", josta nappasin nämä kuvat. (Toisipa joulupukki minulle pikku levykkeen shinealightistä). Tämä mies ei ainakaan sammaloidu eikä halua lepäilemään. Hänen "taivaassaan" varmasti rokataan.Minun taivaassani pitää olla kissoja. Tällaisia hassuja, jotka vatkaavat tassuillaan kangasta takapää nukkumasopessa.


Kissoja ja rokkenrollia. Niitä tilaan sinne. Mutta hei, minähän olen jo siellä : )


7 kommenttia:

 1. No niin oletkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä ei tajua : )

   Poista
 2. Hyvä idea tuo kangas kissan leipomiselle. Meidän katti käyttää kynsiään pehmeän masuni päällä eikä se tunnu kovinkaan kivalta. Autsh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtiin pehmeä osa lepäilyä varten, mutta käyttävät sitä eri tavalla. Taidat tykätä kuitenkin, vaikka vähän nipistelee : )

   Poista
 3. Oletko lukenut kirjan:Oma taivas?Elokuvana ei niin hyvä kuin kirjana,sillä olennainen asia oli jätetty pois.Eli jokainen kuollessaan rakentaa oman taivaan.Siellä on kissoja ja koiria jos niin haluaa,siellä on henkilöitä joita sinne kaipaa.Kaikki on kuten itse "rakentaa",asuinpaikasta lähtien.Sellaisen taivaan minä haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en tiennyt tuollaisen kirjan olemassaolosta. Saatan lukaista. Kaikkihan on kuitenkin suurta mielikuvitusta, kun kukaan meistä ei onneksi tiedä .... : )

   Poista
 4. Näin on :-) Ja loppujen lopuksi,onko kuoleman jälkeen yhtikäs mitään.Todennäköisesti ei.
  Niin,tuo kirjan kertoja on nuori tyttö,joka on murhattu.Hän sitten katselee maailmaa ylhäältä käsin,kun murhavyyhti vuosien saatossa purkautuu.Ihan mielenkiintoinen opus.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )