22.9.12

Kävely kunniaan, terveellistä ja terapeuttista

Kävely piristää. Olen kävellyt koko ikäni: kouluun, töihin (yli 10 km yhteen suuntaan), mummolaan, metsissä, ylös ja alas mäkiä, vuoria, kapeita ja leveitä teitä miettien ja nauttien.

Mökille kävelimme raskaiden tavaroiden kanssa ennen autotien laittamiseta. Lapset saivat osansa. Kuvassa poika kantaa tyhjää vesikannua mökiltä pois : )


Lenkkejä, lenkkejä. Nyt minulla on taas suunnitelmissa kävellä työmatkat ja jättää auto pihaan. Pitää vain aamulla nousta viideltä, että ehtii. Tuntiviistoista siinä menee yhteen suuntaan. Voisi melkein sanoa, että "kävele henkesi edestä".

Ulla-pupua ei enää ole, jolle toin lenkeiltä naposteltavaa, mutta siellä voi tehdä kaikenlaisia havaintoja. Huomasin, että Suomi-neito onkin jäänyt junan alle, kauheaa.Tämä liikenteen jakaja/liikenneympyrä mikä lienee on ärsyttänyt minua jo monta vuotta! Siinä on olevinaan ruusupensaita, mutta se kasvaa nokkosia, pujoja, horsmaa ja kaikkea mahdollista roskaheinää. Vielä joku päivä minä pyllistelen siellä siivoamassa. Laitoin jopa kerran palautetta, että laittavat siihen vaikka kasan kiviä mieluummin. Särkee esteettistä silmääni kovasti. Olenko nipottaja?


Tänään kierrän järven, siinä jää monta kalaa ja sorsaa pussiin, ehkä pari jänistäkin : )

6 kommenttia:

 1. Varsin kunnianhimoinen yritys; nousta aamuviideltä ja lähteä kävelemään! Sehän on varsin hyvää rasvanpolttoa jos lähtee tyhjin vatsoin liikkeelle. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tuli flunssa, mikä siirtää suunnitelmiani, mutta en anna periksi. Kiitos kannustuksesta.

   Poista
 2. Tsemppiä! Kävely on minunkin mielestä hyvää liikuntaa ja siinä ehtii katsella yhtä sun toista. Kameran muistikortille löytyy myös aina jotain tallennettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustamisesta. Ilman kameraa en edes uskaltaisi lähteä lenkille. Silloin varmasti tapahtuisi jotain ainutlaatuista. Tervetuloa lukijaksi : )

   Poista
 3. Hieno suunnitelma! Minä en aamuviideltä tee muuta kuin käännän kylkeä. Kävelen sitten illemmalla, meren rantaan ja kuuntelen Atlantin pauhua. En osaa lenkkeillä kameran kanssa, onneksi tuo luuri toimii kamerana myös, mutta harvemmin sen otan esiin. Ihailen itsekseni, muille jakamatta maisemia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on pakko ottaa kamera mukaan. Jos se ei ole mukana, varmasti tapahtuu jotain ennennäkemätöntä : )

   Poista

Luetuimmat : )