23.9.12

Kattihaaste - pahanteossa

Siihen nähden, että Cilla tekee koko ajan kepposia, löysin surkean vähän todisteita niistä tai olen jo aikaisemmin julkaissut. Useimmiten olen paikalla vasta kun vahinko on tapahtunut: lukuisia särjettyjä astioita....

Mistä näkee, että kissa suunnittelee pahojaan? Ei varsinaisesti mistään, mutta kokemus tuo varmuutta tässäkin asiassa. Cillalla on valttina yleensä pokerinaama ja erittäin pitkät ja tukevat tassut, joilla pudottaa suuremmankin astian pöydältä.


Muksu on se kiltti kissa. Katselee yleensä päältä, mutta jos astian pudottamisesta sattuisi seuraamaan herkkupaloja, ei Muksukaan niin pyhimys ole, että ei tassuttelisi paikalle.


Minulla on vaarana menettää molemmat kisut. Tytär uhkaa muuttaa ja viedä kissat mennessään. Toivotaan, että Cilla tekee niin paljon kepposia, että hän palauttaa kissat minulle ; )

14 kommenttia:

 1. On ne niin ihania, kaikkine kepposineen ;) Varmaan saat kissut välillä hoitoon. Meilläkin on välillä tyttären kissat, ja silloin meillä on yhteensä viis kissaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kova mietinnän paikka, hankinko lisää kissoja tai ehkä koiran? Viidessä on jo vilinää : )

   Poista
 2. Mahtitassut molemmilla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kynnet ovat piilossa : )

   Poista
 3. Tattis vinkistä, kuvien suhteen. Hieman opettelua edessä. TOivottavasti en sössi kovin pahasti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä ärräpäitä on lennellyt itse kullakin blogin kanssa : )

   Poista
 4. Olisimpa viime yönä älynnyt kuvata, kun Nekku kiipeili pöydällä ja siirteli astioita, tippui vain lusikka ja siihen heräsin. Mutta osaavat sen meilläkin...
  Ihanat kisut sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisia ja niin erilaisia kaikki maailman kissat : )

   Poista
 5. Ei meillä vaan. Kysy vaikka meidän Villeltä. Meillä käy joku vieras kissa yöllä työpöydällä, syökukkia ja tutkii paikkoja. Pitää tarkistaa toi ulko-ovenlukitus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tullut ajatelleeksikaan, että sehän on tietysti joku vieras kisu öisillä retkillään, hmm. Kiitos vinkistä : )

   Poista
 6. Ei meilläkään kissat pahojaan tee, joku mörkö hiippailee sisään öisin ja nakkelee tiskipöydälle unohtuneet astiat lattialle tai huitaisee kukat ikkunalaudalta pöydän alle multineen kaikkineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä on suuri luottamus omiin pikku kissoihimme : D

   Poista
 7. On tuo Cilla ihan jättikissa!!! Huikea!

  VastaaPoista

Luetuimmat : )