2.2.13

Mitä kissat ajattelevat? Osallistu, ole hyvä : )

Lukija huom. Kerro, mitä kissani ajattelevat katsellessaan lumituhoa ulkotarhassaan? Ei luvata palkintoja, mutta vastauksista riippuen makeat naurut kaikille : ) Vasemmalla Muksu ja oikealla Cilla, jos niitä tarvitaan vaikka vuoropuheluun. Lisähuomautus: kissat istuvat ulkopuolella ikkunalaudalla.}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Kiitos myös Mustan kissan tytär -blogiin haasteesta, josta tuli kysymyksiä. Ne ovat hyviä, mutta olen äskettäin vastannut, joten valitsen niistä vain pari.

1. Mikä on lempi vuodenaikasi?
2. Mitä katsot televisiosta?
3. Harrastatko? Mitä?
4. Pidätkö matkustamisesta?

5. Miten haluaisit asua, jos voisit päättää ilman rajoitteita?

Haluaisin asua lumettomassa maassa, korkealla vuoren rinteellä, mistä näkee kauas, näkee auringon laskut ja nousut ja kotkan liidot, tuulen pyyhkäisyn vuoren rinteen kukkameressä, siellä, missä luonto soittaa sävelmää ja hoitaa sielua.

6. Suosikkipaikkasi kotona?
7. Mikä on lempi ruokasi?
8. Entä lempi leivonnaisesi?
9. Kirjaatko ajatuksiasi esim. päiväkirjaan?

10. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa 2 miljoonaa?

Antaisin rahat sinne, missä tarvitaan. Tukisin eläinsuojelua. En tunne yhtään onnellista varakasta ja sentään tunnen aika monta : ) Lapset tietysti voisivat nuijia minut tuosta hyvästä : D

11. Oletko unelma-ammatissasi?

Aika pitkälle olen ja haluan olla ainakin 65-vuotiaaksi saakka. Nöyränä kuitenkin. Voihan tulla sairautta ja voihan olla, että työnantajillakin on sanansa sanottavana : ) . Tytär sanoi tällä viikolla, että olen "saanut jonkin numerorokotuksen lapsena" ja että kukaan muu ei ole niin numerohullu kuin minä : D Elämä on vienyt omia polkujaan, mutta matematiikka rules! Tutkijan kammiossa olisin kaikkein onnellisin tai sitten täysin vastakohtaisesti taiteilijan ateljeessa tai suuressa orkesterissa tai urkujen kimpussa. Voisikohan ne yhdistää? Ainakin nuotinluvussa on samaa järjestelmällisyyttä kuin matematiikassa. Tai sitten voisin olla psykologi. Joskus tuntuu, että osaan lukea ihmisten ajatuksia, mikä toisaalta on kaikkea muuta kuin mukavaa. No, taisin nyt innostua liikaa.

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Siis, mitä kisut tuumaavat?

24 kommenttia:

 1. Kumpikin kissa pohtii järkyttyneenä hielessään- miten ihmeessä se pikku hiirulainen, jota taannoin porukalla riepoteltiin, sai aikaan tuommoisen koston??

  Etpä taida olla talvi-ihmisiä. Sinun kuitenkin pitää varoa, ettet majoitu liian korkealle vuorelle, sillä siellä saattaa olla jo lunta.
  Myös hienoa, et tunnu ainakaan kärsivän työuupumuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio vastaus : D. Vaarallisia ne pikku hiirulaiset : D
   Juu, ei kannata tavoitella taivaita.

   Poista
 2. Ovat kuin vanha aviopari, vierekkäin istuksitaan ja samaa näkymää katsellaan, mutta ei tarvitse olla enää koko ajan kylki kyljessä kuten rakkauden ensi huumassa.

  Hännän ja korvien asennoista päätellen näkevät kissansilmillään lumen seassa jotain kiinnostavaa....mutta sisältä lämpimästä vaaniminen on unenmakuista ja laiskahkoa, kunhan nyt ajankuluksi ulos tiiraillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vertaus. Olen sen verran vanhoja pareja katsellut, että ei aina tiedä tykkääkö ne toisistaan vai ei : ) Laiskuus osui oikeaan, mutta kuva ei ehkä kerro, että ovat ulkopuolella, joten lisäsin tekstiin : )

   Poista
  2. Hyvänen aika, niinpä ovatkin kisut ulkopuolella, silmäni ovat olleet näköjään puoliunessa...=)

   Poista
  3. Ei ole oleellista, kummalla puolella : )

   Poista
 3. "Katto sää Muksu siltä puolen, jos se kesä jo tulis. Ihan kun laidoilta olis jo vähän lähteny."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Optimistikissoja siis : D

   Poista
 4. "Tuli meidän mammalle vähän lumitöitä. Onneksi meidän ei tarvitse osallistua, voidaan vaan katsella ja tarvittaessa antaa ohjeistusta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa pitää tarttua lapioon, kun lumi yltää yläreunoihin saakka. Eivät auta ei! Mistä arvasitkin niitten ajatuksen juoksun : )

   Poista
 5. Katithan luulee, että siihen on tullut suuri hiirenpesä. Nyt vaan kytätään että mistä puolelta niitä alkaa ilmestymään.
  Kyllä meissä on paljon samaa. Voisin muuttaa asumaan luoksesi unelmapaikkaan jos siellä lisäksi on alapuolella aava ,välillä myskyävä meri. Samoin tykkään laskemisesta. Koulussa se oli lempiaineeni ja olin innoissani aina kun isä otti mukaansa kauppaan tekemään invertaarioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että iso ruokakaappi : ) Ota se uusi miehesi vuorelle mukaan, saa käydä kalastamassa myrskyävällä merellä : D

   Poista
 6. Kissat mököttävät toisilleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, niinkö tekevät : )

   Poista
 7. Muksu; Katos vaan, kun ei se mamma päässyt sen vuoren luokse, tuli vuori sen luokse.
  Cilla; Tota, eiks sen vuoren pitäny niinku olla lumeton? Ja missäs se luonnon sävellys on?
  Muksu; Kyll se sävel aika tempolla soi, kun toi vuori tohon rysähti.

  Nappasin sen takaisin lähettämäsi haasteen myös ja vastailemme siihen ajan kanssa:) Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta: kyllä rummut pärisi, kun vuori ilmestyi : D

   Kiitos, nyt on kyllä jo seuraava lauantai, mutta sopii tähänkin : )

   Poista
 8. "Mistä löytäisimme kunnon talonmiehen, joka tekisi lumityöt ajallaan? Tällä menolla meillä on tuossa uima-allas keväällä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon talonmiehet ovat kuolleet sukupuuttoon ja kissat tietää sen : )

   Poista
 9. Eiköhän ne nyt jo tuumaa, että eikö se emäntä vieläkään ole saanut lapioitua tuota lunta pois meidän paikalta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheeta hiostusta ilmassa, huoh : )

   Poista
 10. "Vahdi sinä siltä puolelta, minä tarkistan tältä puolelta, ettei se hurja hiirulainen pääse livahtamaan. Iso sen täytyy kyllä olla..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko pientä pelkoa ilmassa, jos se onkin rotta! : )

   Poista
 11. Voi pojat, jos vähänkään olen omien karvapallojeni pään sisälle päässyt (olen varmasti seonnut, ei niiden päähän pääse ilveellakään), voisin kuvitella ajatusrakennelmien menevän sitä rataa, että "Onneksi emme ole ihmisiä. Ajattele nyt jos pitäisi paljailla tassuilla vedellä ja työnnellä lumikolaa. Jätetään ihmisille ihmisten hommat ja pidetään vain siitä huolta, että ruokahuolto ja pallutuskone pelaa..."...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa! Ei niitten ajatuksista tiedä, mutta ehkä osuit aika lähelle : ) Ne heittäytyy sitä paitsi täysin tietämättömiksi, kun tulee velvollisuuksista puhe : D

   Poista

Luetuimmat : )