9.2.13

Yhden päivän ystävä?

Ystävän päivässä jokin tökkii. Kun on ystävä, on ystävä ympäri vuoden. Toisaalta kaikki myönteinen on hyvästä. Entä jos ei ole ystävää; kukaan ei muista sinua edes yhtenä päivänä ja jos kuolet, sinut löydetään kahden vuoden kuluttua? Onko tuo päivä ystävyysmittari? Onneksi ei.

Minulla on elinikäisiä ystäviä. Emme usein tapaa, koska asumme kaukana, mutta se tunne säilyy samana. Kaikki näistä lähiystävistä ovat hakeutuneet minun seuraani. Niin se alkoi.


Aito ystävyys ja aito rakkaus eivät katoa, mutta kumpikin voi joutua koettelemusten myllyyn aina välillä ja molempiin on olemassa hyvä lääke: rehellisyys ja asioista puhuminen.

Esikoiseni kakkunallen kera toivotan lukijoille hyvää ystävän päivää, mitä ikinä se teille merkitseekin : )

10 kommenttia:

 1. Samoja ajatuksia minulla, vierastan ystävänpäivää, jonka koen kaupalliseksi.

  Ystävyys on minulle hyvin syvällistä ja vaati paljon, ennen kuin koen toisen ihmisen ystäväkseni. Mutta toki ystävyyden lisäksi kaveruus, työtoveruus ja hyvät tutut antavat elämään rikkautta ja niillä on oma, hyvin positiivinen arvonsa. Ja näin sanon siis minä, osa-aikaerakko, joka viihdyn varsin hyvin itseksenikin....=))

  Mukavaa talvipäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin olemisen taito on sellainen, jota tarvitaan elämässä. Se tekee vahvemmaksi. Ystävät ovat helmiä ja muut ihmiset ilopilkkuja.

   Poista
 2. Kiitos samoin sinulle Mayo:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin blogiystävä:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kakku! :)

  Minä olen samaa mieltä, että ystäviin on kiva pitää yhteyttä pitkin vuotta ja milloin vaan. Ystävänpäivänäkin otan yhteyttä heihin. :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin ja kakkua ei enää ole : )

   Poista
 5. Ilman ystäviä elämä olisi varmaan todella vaikeaa, en uskalla edes ajatella tilannetta. Täällä maalla ollaan onneksi ystäviä kaikkien naapureiden kanssa vähintään. Ihan niitä sydänystäviä on sitten harvemmassa, mutta onneksi pari semmoistakin. Sinut minä tunnen erityiseksi blogiystäväksi, vaikka tuskin koskaan tavataan kasvokkain. Hyvää Ystävänpäivää sinulle joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunki on vähän kylmempi paikka ja joskus on hyvä pitääkin pientä etäisyyttä naapureihin - olen huomannut. Maalla on erilainen tunnelma.
   Kiitos kauniista sanoistasi myöskin mielestäni erityinen blogiystäväni : ) ja eihän sitä tiedä, jos joskus "törmätään".

   Poista

Luetuimmat : )