17.8.13

Punainen lanka hukassa

Jokainen saa päätellä itse, mitä otsikko tarkoittaa. Minulle se on sitä, että kaikki ei aina suju kuten pitäisi ja suuntaa on välillä vaihdettava tai sitten sitä, että tässä postauksessani ihmetellään sitä sun tätä ilman jouhevaa ajatuksen kulkua : )

Olikohan järkevää laittaa auton perään tällaista : D Minäkin ajelin varovasti lähemmäs nähdäkseni, mitä siinä oikein lukee.


Tai tehdä näin ihana kioski ja luukku on kiinni. Noh, eihän se aina voi olla auki, mutta täydet 10 pistettä idean kehittäneelle. Tässä on sitä jotakin, mitä yrittäjyydeltä kaivataan! Pihtiputaalla tietysti. Siellä tuntuu luovuutta olevan muutenkin.


Minulla on kasvanut kamera käteen kiinni ja silloin siitä osaa ottaa kaiken hyödyn irti. Se on kolmas silmä tai osa aivoja. Joutuessani etsimään autopaikkaa Savonlinnassa ja löydettyäni sen epämääräisestä paikasta, puoliksi hiekkakasan päältä, arvasin, että en löydä sitä kuitenkaan balettiesityksen jälkeen ja otin kuvia muistin tueksi. Siitä OLI hyötyä ja kysyin ihmisiltä, missä sellainen katu on. Tosin seisoin melkein vieressä, mutta apua kuvista oli. Uskokaa jo : )Blogi itsessään on pieni päiväkirja tahtoi tai ei. Tätä käsityötä en unohda kuitenkaan. Lupasin pojalle säärystimet ja niin sitä sitten kudottiin ja kudottiin ja... Ei mahtunut edes kuvaan : )


Luonto tekee kauniimpia käsitöitä kuin "pieni ihminen":10 kommenttia:

 1. Kamerakäsi on todella joskus hyödyllinenkin (eikä vain kiva "kolmas silmä"). Itsekin olen pari kertaa kuvanut kadun, jonne autoni jätän. Esim. jossain minulle vieraassa (uudessa) Hesan kaup. osassa ei sitä muuten löydä, kun kävelee ristiin rastiin.

  Minkähäntakia se on aina punainen se lanka, joka katoaa. Tässä sinun jutussasi ei sen katoamista huomannut :)
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, muutkin ovat keksineet kameramuistin : ) Kiitos samoin!

   Poista
 2. :) Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 3. mainio kuvallinen päiväkirja.. kiroileva siilikin oli hyvällä tuulella:)) en ole käynyt Punkalaitumella, Punkaharjulla kyllä.. kai se on lähellä..Tämä kesä on ollut ihana , kateissa on monikin lanka, väritkin.. punaisellahan tarkoitetaan asian ydintä ja siihen tiiviisti kuuluvaa.. eiks nii.. itselläni kun on ollut niin vapaata, ei ole ehtinyt keskittyä mihinkään syvällisesti.. kuhan huuhailen.. kamerakin on yhä rikki.. siitä tyhjenee patterit muutaman kuvan jälkeen.. pitää ostaa uus, kun saan säästöön tarvittavan summan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuhailu on parasta, jatka vain : ) Toivottavasti saat pian uuden kameran!

   Poista
 4. Kiva postaus, mukavia huomioita! Ja mikä säärystin!
  Punainen lanka ei totisesti ole sinulta hukassa ollut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pojan polvia palele. Tuli meinaan aika pitkät : D

   Poista
 5. Työpaikkani pihalla on auto jossa on tuommoinen tarra. Hymyilyttää aina kun siihen vilkaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiroileva siili opastaa liikenteessä. Hyvä niin : )

   Poista

Luetuimmat : )