16.2.14

Kesä tulee

NYT on se aika, kun pitää olla valmiina kesään : )
Jos olisin siinä iässä, että uimapukuvartalo olisi tärkeä, sen hankkiminen pitäisi aloittaa nyt!

Minulle valmistautuminen tarkoittaa kesäremonttisuunnitelmia. 40-50- luvun mökki ei koskaan petä; siellä on aina jotain kohennettavaa.


Pitkäaikaiset lukijani ovat joutuneet lukemaan kattoremonteistani ja aitan maalauksesta. Valta taitaa olla siirtymässä lapsille. Laavu putkahti viime kesänä parissa viikonlopussa mustikkavarvikkoon.

Parasta kesässä on katsella auringon välkettä päivän työt takana. Mökillä, jossa minulla ei ole tietokonetta, on hauska ajatella, että blogiystävät ovat oikeasti olemassa, kuka lähempänä, kuka kauempana. Jos ottaisin auton alleni, voisin periaatteessa hurauttaa heistä kenen tahansa luo. Yksi virkkaa apinoita/maalaa tauluja, toinen silittää kissaa/koiraa, kolmas hoitaa puutarhaa/sisustaa, neljäs askartelee/taiteilee, viides matkustelee, kuudes vaeltelee/metsästää, seitsemäs kirjoittaa runoja/kirjoja, kaikki valokuvaavat jossain määrin, mutta aika harva urheilee...?


Tässä minun aamukahvi- ja linnunkyttäysnurkkani. Ne eivät ollenkaan tajua, että niitä seurataan muutaman metrin päästä, kun keikistelevät isolla kivellä tai rantahiekalla, tuovat poikasensa rannalle nukkumaan tai pörhistelevät keskenänsä : )

6 kommenttia:

 1. Viime yönä satoi lunta aamukahvipaikallesi ja järvi aaltoilee jään alla. Haaveissa olet harppauksen edellä, mutta hyvät suunnitelmat pitää aloittaa ajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos niitä ei aloita nyt, on äkkiä syksy : )

   Poista
 2. Jos ei tuolla sielu lepää, niin missäs sitten =) Ja jos vaihtelua kaipaat, etkä sotkusta välitä, niin meille voi aina hurauttaa käymään. Tänne Keskiseen Suomeen on yhtä lyhyt matka joka suunnasta =D
  Kaikilla meillä on uimapukuvartalo, toisilla se on vaan pehmustettu enemmän =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimapuku on onneksi joustavaa kangasta : ) Kiitos avosydämisyydestä. Minä en välitä sotkuista vaan lämminsydämisistä ihmisistä.
   Olen kyllä huomannut, että pysähdyspaikka Keski-Suomessa on tosi hyvä juttu menee minne vain.

   Poista
 3. Ihana nurkkaus, tulee kevää ikävä.

  VastaaPoista
 4. Varmaan alkaa olla jo ikävä mökille...Ihanasti rannassa mökkisi! Meiän entinen mökki oli vaan kuivan maan mökki ja nyt on tää talo eli jatkuvasti asuttava mökki :)

  VastaaPoista

Luetuimmat : )