26.8.15

Missä kaikki eläimet?

Näen kotipihallani kaupungissa enemmän eläimiä kuin täällä rannalla metsän ääressä. Tässä yksi niistä harvoista, mutta tosi hyvä ennustamaan poutaa : )


Yhtään sammakkoa en ole nähnyt, en oravia enkä juuri lintujakaan. Pesimäaika on tietysti mennyt ja kuumakin on ollut, joten kaikki oravat on tietysti lipittämässä limsaa kotikuusen varjossa : )

Yksi ainut isokoskeloparvi uiskenteli ja kaikki saman kokoisia, joten en tiennyt kuka oli emo vai oliko sitä. Pari västäräkin poikasta lenteli aamulla ja sai kissan leuan väpättämään. Olen sitten katsellut maisemia ja ehkä joku ilves on katsellut minua parin metrin päästä, mutta en ole huomannut sitä.

Veneilijöitä on ollut sitäkin enemmän. Sinne tänne, isoja ja pieniä veneitä kanootteja myöten. Ihmiset eivät varmasti tajua, kuinka hyvin se ääni kuuluu vettä pitkin. Saatoin kevyesti seurata keskusteluja rannalta.

Hurja, miten vähän olen ottanut kuvia ilman kissaa. Tässä suomalainen toteemi.


Annetaan periksi: tässä yksi kissakuva. Se on tullut rohkeammaksi ja rohkeammaksi. Nappasi kivien seasta sen viimeisenkin eläimen, pikku päästäisen. Nauroin Muksun naamalle, kun siinä kivikossa on sattunut olemaan juhannuskokko. Nokinaama kissa, joka meinasi oksentaa, kun päästäinen oli niin pahan makuinen : D


Huomenna kaupunkiin. Kiinteistövälittäjä meinasi pilata mielialani, mutta karistin sen vielä mielestäni ja poimin tänään mustikoita. Taulun sain maalatuksi, mistä on erityisen hyvä mieli. Pitäisi vaan saada se autossa kotiin, kun se on vielä märkä : ) Rusketusta on tullut ja voimaa lihaksiin. Reippaana kohti uusia haasteita! Kuten myös lukijat!!
6 kommenttia:

 1. Onnittelut reippaalle saalistajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiha saalis ja likainen turkki : ) Kiitos.

   Poista
 2. Samaa minäkin olen ihmetellyt, missä kaikki pikku ötökät. Nyt helteitten tultua nähnyt pari perhosta ja muutama kärpänen tullut sisälle, mutta leppäkerttujakaan en ole nähnyt koko kesänä kuin yhden. Yleensä niitä on paljon pihassani.
  Nyt on Muksunkin aika viisastua =) Ei päästäisiä kannata pyydystää. Meilläkään ei tuoda kuin hiiriä ja myyriä ja isoja vesimyyriä, niissä on maukasta lihaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut vaihtoehtoja : ) Maailmankirjat sekaisin. Eläimet häviää ja ihmisiä tulvii rajojen yli.

   Poista
 3. Eläimet osaavat piileskellä, varsinkin jos alueella liikkuu paljon ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän niillä on suojaväri : )

   Poista

Luetuimmat : )