4.6.16

Pieniä, vääriä tai oikeita asioita

Aina ei tule tehdyksi kuten "pitää" tehdä.

Tulipa viedyksi koira tyhjään leikkipuistoon. Ei pissinyt eikä kakkinut, laski vain kerran mäkeä. Tietysti minä inisin, että ei sinne saa mennä, mutta menin kuitenkin mukana.


Ajoin takaa poliisiautoa. Tai niinhän sitä voisi luulla. Ajoin hyvin kiltisti niin kauan kuin se tuli perässä ja huokasin helpotuksesta, kun meni ohi ja meni menojaan. Kotimatka vähän nopeutui. Kissakin sähisi sille.


Ehkä hidastelulla oli tarkoitus. Tulin kotikaupan luo ja löysin maassa makaavan miehen. Keskellä aurinkoista päivää ja ihmisten ihmetellessä. Puhuivat kyllä soittamisesta, mutta että heillä oli kiire... 
Soitin hätäkeskukseen, koska miehen pää oli omituisessa asennossa eikä reagoinut mitenkään. Nuori mies. Pyysivät satuttamaan miestä. Nipistelin ja tönin, mutta nipistely ei kuulemma riitä. Juuri kun hätäännyin, että miten ihmistä satutetaan, hän onneksi päästi äänen, että tiesimme olevan elossa. Odotin sitten ambulanssin paikalle. 
Ambulanssihenkilökunta oli hiukan ärtynyt, että joutuivat sammunutta herättelemään. Humalassa tai ei, en voinut jättää siihen. Jospa mies miettisi myöhemmin mielessään, että edes joku välitti ja muuttaa elämäänsä.

Tässä sitten repaleisia kuvia mökkireissulta.

Kissa joutui kanssani aittaan yöksi, kun nuoret nukkuivat mökissä. Ei tykännyt yhtään : ) Yritin sitten päivällä käydä siellä, että tottuisi.


Huiii. Onneksi ihminen osti tällaisen aitakappaleen tähän, ettei tuo pörräävä vekotin järvellä näe minua.


Nuoret sai häälahjaksi paljun. Siihen pitää vaan rakentaa alusta. Muksu nuuskii tuota samaa varpua joka kesä. On siihen mahtanut unohtumaton sulho lorauttaa jotakin : D


Tällä sohvalla ei taatusti ole 100 vuotta sitten saanut eläimet oleskella. Pyysin poikaa verhoilemaan sen, mutta sanoi, että sitten siitä tulee niin kallis, ettei sitä voi mökillä pitää. Tottahan se on, ei ammattilaista voi pyytää tekemään "osittain" hyvää. Olkoon sitten noin. Taustalla anopin muovipusseista virkkaama aurinkohattu : )Joku lähettelee kaupungissa savumerkkejä. Olisko kännykkä hukassa?
No niin. Mitäs kiellettyä te olette tehneet? : D16 kommenttia:

 1. Vai on kissa ulkoistettu, ei ihme jos on vähän nyreissään =)Aika hassu koira kyllä, kun laskee liukumäkeä. Se olis ollut kiva nähdä livenä.
  Minä en ole tehnyt mitään kiellettyä, kun en ole tehnyt yhtään mitään, laiskotellut vaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas ollaan kissan kanssa. Se nauttii elämästään enemmän kuin kaupungissa.

   Poista
 2. Jaa,a vai kiellettyä...Annoin kaverille karkkia, vaikka on laihdutuskuurilla. Onkohan se kiellettyä...Mutta kai nyt vähän saa ottaa. :)
  Mukavaa kesää Teille!
  t. Minttu Vaahteran katveesta ja siellä vaahteran alla aionkin kesällä viihtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarjottuun karkkiin romahtaa laihdutus, se ei ole kovin vankalla pohjalla : )

   Poista
 3. Ethän sä pahaa ole tehnyt lainkaan. No, tietty, jos joku intomielinen olis tullut leikkipuistoon, niin sanomista olis voinut tulla. Saithan sitä hitusen kissalta kyllä, kun ulkoistit hänet.
  Ambulanssin minäkin olisin vastaavassa tilanteessa tehnyt, mistä sitä voi tietää, etteikö kyseessä olisi esim, jos alko haisee, alkomyrkytystila.
  Just tähän hätään en ite ole kait pahojani tehnytkään, vaan kerkiäähän sitä vielä.
  Bannerikuvasi on niin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen banneriin niin tyytyväinen, että saa olla varmaan pysyvästi : )

   Poista
 4. Ihana kuva kisulista, joka on valjaissa. Tuosta tulikin mieleeni minun paha tekoni, hätistelin kaksi kissaa meidän omenapuusta. Olivat kiivenneet sinne häiritsemään sinutiaisen pöttöasumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä se tekosi kuulostaa hyvältä kuitenkin : )

   Poista
 5. Mäkeä laskeva koiruus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen voi sanoa nauttineen laskemisesta : D

   Poista
 6. ei välttämättä humalaa, paljon sairauksia, vaikka sokeritautikohtaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä asuessani näin kyllä paljon "kadun asukkaita", mutta ei siihen totu ja aina tulee auttamishalu, mutta kun ei kaikkia voi pelastaa. Totta puhut, ei pidä tehdä väärää diagnoosia vaan ammattilaiset on sitä varten.

   Poista
 7. Tuota mäenlaskua olisi ollut kiva seurata paikan päällä ;D Mitä sitten, vaikka olikin humalassa, voi humalainenkin saada sairauskohtauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan Carlosin juhannuksena hoitoon, mutta en taida viedä mäkeen : )

   Poista
 8. onpa maino mäenlaskukuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt tulla eri asennossa : )

   Poista

Luetuimmat : )