21.5.17

Valokuvia ja videoita loppulomalta (touko II 2017)

Voiko viikon lomasta puhua alku- ja loppulomasta. Tosiasia on, että äiti käy tekemässä kevään mökkisiivouksen jotta koko jengi voi sitten kesän nauttia mökkeilystä. Se on minulle kyllä ilo kaikin puolin ja kissasta on tullut viisas. Menomatkalla se ei valittanut ollenkaan, mutta paluumatkalla naukui kymmeniä kilometrejä. Ei olisi halunnut lähteä pois. Itse kaipasin jo sivistyksen pariin.


Nähtiin jänis, jolle tuli äkkilähtö, kun kissan huomasi. Teeret, joutsenet, lokit ja västäräkit olivat keväthuumassaan ja käki kukkui taukoamatta. Ilmeisesti useampi käki kuitenkin.Tässä videoita jäiden lähdöstä (jos saatte näkymään). Se oli mielenkiintoista. En tiedä oliko viikko rentouttava vai ei, Tänään sunnuntaina heräsin aivan liian aikaisin, kun naapuri päätti ruveta pihakiveytyksiään laittamaan sunnuntaiaamuna kahdeksalta. Hän ei käy töissä joten luulisi voivan sen homman tehdä muulloinkin. Noh, pääasia, että hän on innokas ja tykkää laittaa pihaansa. Pahempi se olisi, jos ei välittäisi : )Ehkä se on huono omatunto, joka tässä pistelee, kun oma piha vaatii laittamista. Tosin siinä on vielä kasa lunta. Kivaa kesää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Jäidenlähdön seuraaminen on aina yhtä riemullista, se voima ja ne äänet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usein satu paikalle, kun ne lähtevät.

   Poista
 2. Mukavaa kesän odotusta. En saanut videota auki. Täytyy muistella entisiä jäiden lähtöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku ongelma oli videon laittamisessa. Kiitos.

   Poista
 3. No nyt on mökkisiivoukset tehty ja seuraavan loman voi ottaa sitten rennommin. Täällä ei jäitten lähtöä huomaa, ne vaan hupenee jonnekin. Toista oli aikanaan kun sain seurata keväisin ryskettä Torniojoessa. Se oli jotain se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin naisen on tehtävä tietyt asiat ennen kuin voi rentoutua : )
   Jokijäät onkin ihan toinen juttu kuin järven jäät.

   Poista

Luetuimmat : )