24.6.17

Luojalle kiitos kesästä

Kuinkahan erilaisia me Suomessa olisimme ilman kesää. Oli se sitten millainen tahansa, se on kuitenkin meille hyväksi. Parasta, kun saa ulkoilla ja ihastella luontoa.

Karhu on melkein nähty. Sanokaa nyt hyvät ihmiset, että tuo ei ole karhun tekemä, muuten en uskalla enää mennä mustikkaan mökillä, koska tuo muurahaispesä on venevajamme takana. Poika laittoi kuvan eilen. Siihen on pudonnut meteoriitti tai dinosauruksen muna, eikö niin? Tosin dinosaurus mustikkametsässä...


Kävin tässä puutarhalla, jossa en ole ennen käynyt ja oli mistä ostaa! Sitä ihmettelin, kun kaikki monivuotiset, kukkivat kasvit oli 7,50 euroa. Se kasvi itsessään ei kai sitten maksa mitään, vaan hinta on työstä tms, Kai luulisi eri kasvien olevan eri hintaisia.

Keräsin kärryllisen samoja kasveja, mitä oli edellisellä pihallani ja satanen siinä meni, vaikka säästin ostamalla vähän pienemmän tuijan ja pihasyreenin.


Ostin pari liljaa, syysleimukukkaa, angervon ja komean kuunliljan ja sitten pikkuhiljaa lisää. Täytyy ensin tehdä uusi kissahäkki ja katsoa, mitä se vaikuttaa suunnitelmiin. 

Vähän kökkö juhannus kaupungissa, mutta mieluummin päästän nuoret mökille hauskanpitoon. Siihenhän se on tarkoitettu eikä mummelin auringonlaskukuvailuun. Lähden tästä lenkille, koska muutaman kilon painonpudotus voisi tehdä eetvarttia jaksamiselle. Syksyllä aloitan varmasti jonkun kielen opiskelun, se olisikin sitten kahdeksas kieli minulle. Jotenkin vain viehättää oppia uusia kieliä. Ne ovat kuin matematiikkaa, jossa on sääntöjä, mutta matikka olikin lempiaineeni.

Parasta kodissani on lipputanko tuossa nenän edessä (kuvattuna teknisesti huonolla tavalla, mutta who cares), joten hyvää suven juhlan jatkoa kaikille ; )
12 kommenttia:

 1. Minäkin ostin uuden tuojan tuohon pieneen pihaamme ja se maksoi 25 euroa. Edeullisempiakin oli, mutta kun tuolla pihalla ei pahemmin vielä mitään ole, halusin vähän isomman...nayttävyyttä..:)
  Hieno kuva lipusta! Hyvää juhannuspävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vähän liiankin korkea pensasaita, joten näkösuojaa en vielä tarvitse ja jospa nuo puut ehtii kasvaa, kun on aika leikata aita alas : )
   Kiitos samoin!

   Poista
 2. Lipputanko on hieno asia pihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei koskaan ole ollut lippua noin lähellä. Aivan nenän edessä, kun istun tässä tietokoneella yläkerrassa : )

   Poista
 3. Älä suotta karhua pelkää, enemmän se pelkää sinua. Tapasin kerran karhun marjaretkellä, mutta kun aloin laulamaan raikuvasti laulua :" Metsänpoika tahdon olla....", niin karhu lähti vauhdilla karkuun =D Muista sinäkin vain laulella kuuluvasti siellä metsässä, niin kyllä karhu pakoon pötkii.
  Matemattiikka oli muuten minunkin lempiaineeni koulussa piirustuksen lisäksi. On sinulla mahtava kielitaito, minä osaan vain vähän sitä sun tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin, että meillä on yhteiset mielenkiinnon kohteet: matematiikka ja kuvaamataide - ja kissat ja...
   Taidan laulaa päivänsäde ja menninkäinen, koska osaan sen sanat paremmin : D

   Poista
  2. Ja muista se vanhankansan neuvo: "Jos karhu tulee liian lähelle, niin helmat ylös ja pyllistys". Taatusti lähtee karkuun =D =D =D

   Poista
  3. Vanhakansa on tainnut olla miespuolinen tässä tapauksessa : D

   Poista
 4. Samaa mieltä kanssasi, että Luojalle kiitos Suomen suvesta! Komppaan myös Sudea, että karhu myös pelkää :). Tikka ja kettukin käyvät muurahaispesiä kaivelemassa. Pidin peruskoulussa kovasti matematiikasta ja pärjäsin siinä hyvin, mutta silti lukiossa arvosanat laskivat kuin lehmän häntä... Itseasiassa rajummin :). Pitäisi joskus mennä opiskelemaan lukion tason matematiikkaa ja katsoa, olenko yhtä huono edelleen :). Ihana sinä, kun olet niin kielitaitoinen matikan lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä opiskella, eri asia, mitä muistaa ja mikä pysyy enää päässä tässä iässä, mutta ei se pahaksikaan muistille ole : )
   Mikä helpotus kuulla, että tikka ja kettukin touhuavat muurahaispesässä. Ketun olen nähnytkin sillä seudulla.

   Poista
 5. Syyllinen voi olla mäyrä. Tai palokärki. Saattaa se toki nallekin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle, olipa lempeästi sanottu, kiitos : )

   Poista

Luetuimmat : )